FURA SE NA PRIČU DA JE LEZBEJKA, A VIŠE VOLI ONU STVAR OD ŽIVOTA: Iva urnisala Moniku, A TEK PLANIRA DA JOJ ZAGORČA ŽIVOT!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić, pobednica treće sezone "Zadruge", nema lepo mišljenje o Moniki Horvat i Jovani Tomić Matoroj i smatra da su obe folirantkinje i planira da ih raskrinka.

RepublikaFoto: eStock
Iva i Monika

Hrvatica ne može da veruje kakve se stvari odvijaju na imanju u Šimanovcima, a posebno je iziritirana ponašanjem njene sugrađanke koja, prema njenoj proceni, bruka i sramoti Hrvatsku.

Ona odlično zna kakve je stvari starleta radila i da je njena lezbo-akcija samo jeftina fora za medije. Naš izvor tvrdi da je počela sa skupljanjem dokaza kojima će je raskrinkati.

Iva: Moji favoriti su Vladimir i Fran!

Iva Grgurić, pobednica treće sezone "Zadruge", analizirala je učesnike nove sezone i rekla da joj je Fran Pujas jako zanimljiv, a onda je podržala i Vladimira Tomovića.
- Nemam favorita, ima dosta ljudi iz Hrvatske, ali ja sam probila led (smeh). Ko mi je kul? Pa kul mi je ovaj mali dečko iz Hrvatske Fran. Moram da kažem da je Vladimir stvarno ispao fer. Fran mi je gotivan zato što je iskren, kao i ja, ne libi se da priča o svojim grehovima. Ja to poštujem - istakla je Iva.

 

- Iva je oprala svu ljagu sa svog imena i sada ne želi da jedna namiguša bruka njenu zemlju. Ona zna sve detalje o Monikinom razvratnom ponašanju. Sve te stvari su užasne i jako, jako prljave. Spekulisalo se da se poznaju, ali Iva se nikada ne bi družila sa tako jeftinom osobom. "Jednom sam je videla u izlasku. Ona je samo uletela jednom da se slikamo pre rijalitija. Ja sam njen idol. Monika mi je prečudna. Mislim da nije bi, mislim da igra rijaliti. Daj, molim te... Matora... Šta će Monika s njom? Neko je nju savetovao da je najbolje da bude sa starim zadrugarima" - prenosi naš izvor koji dobro poznaje aktuelnu učesnicu "Zadruge 4". Ona kaže kako devojka Filipa Đukića ne želi da je povezuju sa devojkom lakog morala.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Matora

- Iva je htela da povraća kada joj je prišla Monika da se slikaju i upoznaju. Umalo u zemlju nije propala. Ova se smejala kao da je videla Lepu Brenu. Samo što nije počela da plače, tresla kao prut. "Ti si moj idol. Želim da budem kao ti. Daj mi savete, molim te. Ti si moja zemljakinja. Moja sestra. Urgiraj za mene u "Zadruzi" da se bolje plasiram", ponavljala je ona. Bila je kao pijana. Luda devojka. Slikale su se i ona je posle pričala kako su najbolje drugarice - nastavlja izvor Rijalitija blizak pobednici "Zadruge 3".

 

Filip: Monika je možda zaljubljena u mene!

Filip Car otvorio je dušu u razgovoru sa Vukom Mobom i Franom Pujasom, pa je ispričao nove detalje o Moniki Horvat.

- Ovde je priča toksična za mene. Vidim da je Matora iskusna, rekao sam joj da je Monika sebi na prvom mestu. Ona nema prave prijatelje, ona ima sve neke "polu" drugarice. Jedino ja što sam joj od škole. Brate, ja sam kratkog fitilja, mogu i ja da puknem i da kažem svašta. Rekla mi je da je možda zaljubljena u mene i da bi mogla da bude sa mnom. Ja sam ostao šokiran. Juče ceo dan raspravljamo gde će ona spavati. Ne mogu ja da ne vidim - rekao je Filip.

 

On dalje navodi da će ona uskoro ući sa dokazima protiv starlete.

- Iva ima sva saznanja šta je Monika radila po Hrvatskom primorju. Ima i fotke, a i snimke. "Fura se na priču da je lezbijka, a voli onu stvar više od života. A pare voli više od mame svoje. Neće ona mene da sramoti i priča da smo drugarice", rekla mi je Iva. Ona kada bude ušla u "Zadrugu", teško njima. Ima da ih poseče u korenu. I nju i Matoru, koja se folira. Bruka i sramota. Neće moći ništa da joj kažu. Samo će da začepe usta - završava izvor blizak Grgurićki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
OMG

13.10.2020 15:49

Iva dobila amneziju i zaboravila da je bila sa gospodinom Saricem i da se to ne moze oprati da je devojka i Bred Pita, prica koja ce nju licno pratiti, cak i njene potomke...a sama je ispricala nije prica rekla-kazala....