Ona je loša majka: Lidija Vukićević priznala da gleda "Zadrugu", pa osula drvlje i kamenje po Anabeli!

Autor:

Zadruga

22.06.2020

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević ne želi da se takmiči u rijalitijima, ali je verni gledalac "Zadruge"!

RepublikaFoto: instagram.com/vukiceviclidija
Lidija Vukićević

Glumica kaže da redovno prati Pinkov rijaliti i da je šokirana ponašanjem porodice Đogani, a najviše ju je razočarala Anabela Atijas.

- Iz svega ima nešto da se nauči, pa i iz "Zadruge". Imam dovoljno slobodnog vremena i zanimljivo mi je da gledam. Smatram da Anabela nije trebalo da ulazi u rijaliti, jer se pokazala kao loša majka! Žao mi je Lune - rekla je glumica,a  potom se osvrnula na tvrdnje Atijasove da je Luna dobila alopeciju zbog Đoleta i Gagia Đoganija dobila alopeiju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Te stvari se ne iznose javno. To mi je užasno! Mislila sam da je cilj Anabelinog ulaska u "Zadrugu" bio da spreči Lunu da ima se*s pred kamerama. Kad je rekla da je ušla u rijaliti da opere sebe, šokirala sam se! Kakva je to majka?! Luni tamo nisu potrebni ni otac ni majka, dovoljno su joj muka zadali u životu. Smatram da majka određuje sudbinu deteta. Porodica propada kada oslabi majka, a ne otac - ispričala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
emi

22.06.2020 12:47

rece lidija.... jedna od prvih sponzorusa na ovim prostorima.... ako draga - ti si uspela u zivotu - samo napred ;)

Mirko

22.06.2020 13:34

Bravo Lidija.Isto to mislim od kada je Anabela usla.Ona sve radi sebe radi.Luna je zrtva prvo svojih roditelja.pa onda i mnogih.Nijesmo svi rodjeni da borimo u zivotu,neki su mnogo emotivni pa ih.to sprecava Luna je na neki na in ostecena.Potrebna joj pomoc.ali ne ovakva majka koja je neprestano unistava i iznosi stvari kpje ni jedna majka ne.bi.