"SILOVAO me je i ostavio da UMREM": Glumica nakon stravičnog iskustva teško OBOLELA, a zlostavljač nikada nije ODGOVARAO!

Autor:

Zabava

26.07.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica i pevačica šokirala je svetsku javnost nakon što je u potresnoj ispovesti iznela sve detalje traumatičnih iskustava sa kojima se suočila.

"SILOVAO me je i ostavio da UMREM": Glumica nakon stravičnog iskustva teško OBOLELA, a zlostavljač nikada nije ODGOVARAO!

Foto: youtube/ Entertainment Tonight

Slavna glumica Demi Lovato u svom dokumentarcu "Dancing with the Devil" obelodanila je potresne detalje iz svog života za koje sve do tok trenutka niko nije znao. Demi je tada priznala da je prošla kroz pravi pakao nakon što je pretrpela seksualno nasilje, nakon čega se suočila sa velikim psihičkim, ali i zdravstvenim problemima.

Naime, poznata glumica i pevačica tom prilikom je priznala da je zbog velikom pritiska koji je trpela od najranijih dana veoma mlada počela da konzumira narkotike, nakon čega se suočila i sa bulimijom, što je 2018. godine dovelo do njenog psihičkog sloma.


Demi je priznala da se tada predozirala i umalo izgubila život, međutim, uvojoj ispovesti pevačica je otkrila i jezive detalje o seksualnom nasilju koje je tada pretrpela. Kako je istakla, tada ju je njen menadžer, predoziranu i bez svesti silovao i "ostavio da umre".

Međutim, pevačica je nedavno otkrila da to nije prvi put da je bila seksualno napastvovana. Kako je ispričala u potresnoj ispovesti, prvo seksualno nasilje pretrpela je dok je još bila Diznijeva zvezeda.

Foto: youtube/ Entertainment Tonight

Demi Lovato

 

- Bila sam silovana kad sam izgubila nevinost - rekla je Demi i priznala da je u to vreme želela da nevinost sačuva za brak, te da je dečku sa kojim se ljubila rekla da ne želi "da ide dalje" od toga.

- Rekla sam: 'Hej, ovo neće ići dalje od ovoga, ja sam devica i ne želim da izgubim nevinost na ovaj način'. Ali, toj osobi to ništa nije značilo, uradio je šta je hteo. Sama sam sebi rekla da sam ja kriva jer sam otišla u sobu s njim i ljubila se - pričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Lovato je ovu groznu istinu podelila sa jednom osobom, međutim, njen zlostavljač nikada nije odgovarao za ono što je uradio. U daljem razgovoru pevačica je aludirala da je silovatelj bio deo filmske industrije.

- Nisu ga izbacili sa snimanja filma - izjavila je, zbog čega su mnogi zaključili da je najverovatnije u pitanju neko iz ekipe filma “Camp Rock 2” ili serije “Sonny With a Chance”, koje je u to vreme snimala.

Foto: youtube/ Entertainment Tonight

Demi Lovato

 

Nakon ovog traumatičnog događaja, Demi je počela da se samopovređuje, a kasnije se i predozirala, imala infarkt i dva moždana udara. Priznala je da je i dalje konzumirala određene stvari, ali da više nije preterivala kao ranije.


Kako je istakla, iako je u prvom periodu krivila sebe zbog nemilih događaja sa kojima se suočila, kasnije je prihvatila svoj život i oslobodila se zavisnosti.


- Toliko prihvatam svoj život tako da zaista retko razmišljam o supstancama, što je prelepa stvar i nešto što nikada nisam mislila da će mi se desiti. Upravo sam shvatila da ništa od toga ne funkcioniše za mene. Ono što je ušlo u moj život je prihvatanje - istakla je dvadesetdevetogodišnja zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading