NEVINOST sam izgubio sa MAMINOM DRUGARICOM

Autor:

Lifestyle

24.08.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo intimno iskusto mladića od 16 godina bilo je veoma neobično, pa je rešio da svoju priču podeli sa svetom.

Republika

Foto: pixabay.com

Prvo iskustvo sa iskusnom ženom

Stiv je imao 16 godina kada je izgubio nevinost s prijateljicom od mame, 20 godina starijom od njega. Ovo je njegova priča:

"U to vreme sam se osećao srećnim zbog toga, a tek kada sam o tome razgovarao s psihologom više od 30 godina kasnije, shvatio sam efekat koji je to imalo na moj život.

Bilo je oko dva sata ujutro i upravo sam zaspao u vreći za spavanje u dnevnoj sobi, okružen ostacima sa zabave, kad je Džejn nemo ušla u sobu, otkopčala mi vreću za spavanje i uvukla se u nju pored mene.

Imao sam 16 godina i iako to nije bio prvi put da sam bio pijan, to je ipak bila relativno nova pojava, prenosi 24sata.hr.

Možda je to bio uticaj pića, ali nisam bio toliko šokiran kad je počela da me strastveno ljubi, uprkos mojoj mladosti, uvek sam imao osećaj da je privlačim.

Mislio sam da sam zreo za svoje godine, a Džejn je bila samohrana majka; sitna, privlačna i poprilično mladenačkog izgleda iako je imala 36 godina. Uvek mi je posvećivala mnogo pažnje.

Zabava je zapravo bila 16. rođendan mog prijatelja na kojem je bilo jako puno alkohola. 

I ja sam pre tri meseca napunio 16 godina. Još nisam bio dovoljno star da legalno popijem piće, a te noći sam izgubio nevinost s puno starijom partnerkom. I moram napomenuti, s velikom željom sa svoje strane.

I bilo je super. Ne poput neprijatnog petljanja koje sam do tada imao s devojkama mojih godina, već onakav seks kakav sam zamišljao na osnovu gledanja porno filmova. "Sve" smo probali, misleći na sve što sam tad znao o seksu. 

I nije mi se činilo samo kao seks, činilo mi se kao da vodimo ljubav. Kao da sam zaista bio zaljubljen u ovu ženu, i ona u mene. Žena od 36 godina i dečak od 16 godina.

Sledećeg jutra kad sam se probudio s mamurlukom, bio sam sam u vreći za spavanje.

Svi smo se okupili na doručku i Džejn se prema meni ponašala kao i uvek - prijateljski, ali iz pozicije roditelja mojeg prijatelja. Možda malo ćutljivije i manje prijateljski nego inače.

Odmah sam znao da nikada nikome neću moći da kažem o tome što se među nama dogodilo - to je tajna koju sam morao da skrivam i odigram svoju ulogu u održavanju normalnih odnosa.

 

 

Međutim, onda opet smo imali seks. Zapravo, nekoliko puta. I uvek u tajnosti.

Gledajući unazad, mislim da Džejn nije palila činjenica da smo imali tajni seks, već da se iskreno bojala da će ju neko uloviti u tome. Ali svidelo mi se. Osećao sam se kao da uspešno skrivam nešto što uopšte ne bih smeo da radim.

S vremenom sam takođe shvatio da mi se sviđa gotovo transakcijska priroda seksa koji smo imali.

Nije bilo potrebno pridavati pažnju Džejn ili se odnositi prema njoj na poseban način - zapravo je to bilo potpuno neželjeno, jer smo se i dalje pretvarali.

I tako, za razliku od drugih devojaka koje sam imao i koje su htele moje vreme i pažnju, Džejn je samo htela da ima sjajan seks sa mnom, a onda bih otišao da se družim sa svojim prijateljima i pretvaram da se to nikada nije dogodilo - uz njen blagoslov.

Nekim muškarcima to bi moglo zvučati savršeno, a 16-godišnjem klincu, koji je bio u školi i učio da vozi, zasigurno je bilo privlačno da ima ovu duboku mračnu tajnu, iako sam izgarao iznutra od želje da podelim tajnu sa svojim prijateljima.

Zatim se nakon otprilike šest meseci Džejn počela viđati s nekim, što je naravno imala pravo da uradi kao usamljena samohrana majka. I bio sam skrhan.

Naravno da sam mislio da sam zaljubljen u nju, i nisam mogao da razumem zašto se naš aranžman ne može nastaviti, pa... zauvek.

Nikada nismo imali iskreni razgovor o tome šta se događalo među nema. Ona se jednostavno povukla - nije me više vozila kući nakon što sam proveo popodne kod nje družeći se s njenim sinom.

Morao sam da patim u tišini i uglavnom sam to radio, osim što sam se jednom drugom prilikom užasno napio na drugoj kućnoj zabavi (još maloltnoj) i odvratno zlostavljao njenog novog dečka. Sad kad gledam unazad, u suštini je čovek bio drag, i potpuno zbunjen mojim ponašanjem.

Nakon prvih nekoliko godina tokom kojih sam joj zamerao za njeno ponašanje, na našu avanturu sam gledao sa setom, smatrajući ju bezazlenom, svojevrsnim obredom prelaza iz dečaka u muškarca.

Ali onda sam jednog dana na terapiji psihologu ispričao o tome što se sve dogodilo s Džejn. Tada smo već godinu dana radili zajedno na mojoj teskobi, depresiji, zlouporabi opojnih droga i nedostatku samopoštovanja.

Nikad pre mu to nisam spomenuo, a iskreno govoreći, bilo je dosta porodičnih trauma i situacija u detinjstvu koje je trebalo prvo proći.

Sećam se da mi je rekao: "Kako bi se osećao da je u pitanju tvoj 16-godišnji sin i 36-godišnja žena?"

A kako sam u to vreme imao sina koji je tada imao 16 godina - što je ona dobro znala - bio sam šokiran pitanjem i shvatanjem šta se zapravo dogodilo - koliko je to bilo neprihvatljivo. Moj sin je bio tek dečak. Da, ubrzano je postajao mladić, ali je u emocionalnom smislu i dalje bio dečak. U formativnom smislu.

Shvatio sam da sam i ja bio.

 

 

Danas, s 46 godina, razveden i s nizom loših odnosa i zavisnosti iza sebe, shvatam kako život funkcioniše, na neki način na koji pre 30 godina nisam bio sposoban.

Takođe sam shvatio da je moj odnos prema seksu godinama bio jako podeljen. Seks je bio roba za kojom sam žudio, a ne produbljivanje ljubavnog odnosa kojeg sam imao. Čin seksa sam doživljavao kao ljubav. Nisam mislio da seks treba pravu intimnost i vezu, samo mesto i voljnog partnera.

Takođe sam na seks gledao kao na trenutak zadovoljstva, a ne kao na prirodni izraz ljubavi. Nešto zločesto i tajno što se događalo kad niko nije gledao. Često sam doživljavao veze samo kao uvertiru u seks.

Postepeno sam prestajao s ponašanjima koja su mi štetila. I nisu sva bila povezana s mojim ranim seksualnim životom. Ali su sva bila toliko duboko usađena u mene da je proces bio dugotrajan i bolan.

Još ne krivim Džejn za ono što se dogodilo među nama. Imao sam problema koji su bili prisutni pre nego što smo ušli u tajnu seksualnu vezu, a koji su bili vezani s mojom porodicom i odrastanjem. Međutim, iako sam kao mlađi smatrao da sam imao sreće što su mi to bila prva seksualna iskustva, sad sumnjam u to. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading