Momci žele da budu sa MOJOM MAMOM, a ne sa mnom (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

20.08.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alisa Kimber ima 26 godina i veoma je popularna na Tik-toku gde je prati gotovo pola miliona ljudi, a slavu joj stalno krade rođena majka, koja ima 46 godina i izgleda "kao avion".

Republika

Foto: tiktok.com/alyssakimber

Teško je odrediti ko je mama, a ko su ćerke

Nije neobično da žene izgledaju božanstveno i posle 40. godine života, a to je svakako slučaj sa Alisijinom mamom za koju i sama tiktokerka kaže da izgleda bolje od ćerki.

- Ono kad tvoja majka izgleda bolje sa 46 nego ti sa 26 godina - napisala je Alisa ispod jednog od video snimaka na kome ona i mama reklamiraju odeću koju prodaju.

Ovaj video je ubrzo postao viralan i ima više od 1,4 miliona pregleda uz oko 132.000 lajkova.

 

@alyssakimber

I didn’t tell her what the caption was gonna be for this..😆 @jessicaenslow shop our outfits link in bio (use code TIKTOK for 15%) ##momtok ##momtoks

♬ Blank Space - Taylor Swift

Alisa kaže da nije rekla mami šta će da bue potpis na video snimku, a znala je da će privući pažnju. Ona je toliko ponosna na lepotu svoje mame, da često u šali govori kako bi momci radije bili sa mamom nego ćerkom.

 

@alyssakimber

@kimbercompany Mother/Daughter Try On Haul ✨outfits linked in bio✨ @jessicaenslow ##momtok ##matchingoutfits ##fashiontok ##outfitinspo ##summerstyle ♬ Peaches sickmix - Sickickmusic

- Mama mi toliko dobro izgleda da ponekad osećam kao da su sve moje simpatije zainteresovane za nju i da bi me zbog nje ostavili - kaže Alisa.

Iako je većina postova na njenom Tik-tok nalogu zapravo reklama za odeću koju prodaje, svaka objava na kojoj je sa mamom izazove veliku pažnju, a većina ljudi koji komentariše kaže da ne može da zaključi ko je tu mama, a ko ćerka.

@alyssakimber

What year were you born? And how many songs did you get? 👀🎶 @jessicaenslow @laurenenslow ##genxtok ##genx ##millennials ##genz ##momtoks ##80ssongs ♬ 80s Edition - Will

Neki su komentirali: 

"Još sam zbunjen - ko je mama, a ko ćerka?"

"Mislio sam da je mama, a u stvari je ćerka"

"Da li ti je mama ipak slobodna?!"

 

To su samo neki od komentara, a pošto i sami vidite da je reč o lepoticama različitih generacija, jasno je da godine ne predstavljaju prepreku da budete poželjne i voljene i u starijem dobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading