E, OVO JE RIJALITI: Putovao 2.500 km da iznenadi devojku, a kada je stigao... (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

19.08.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav je pokretačka snaga koja je jednog momka naterala da pređe 2.500 kilometara da bi iznenadio devojku za rođndan, ali kada je stigao do svoje voljene, imao je šta da vidi...

Republika

Foto: youtube.com/Bryan Montañez Channel

Trenutak kada je shvatila da je ispod maske njen dečko

Naime, zaljubljeni čovek je posle dugog puta obukao kostim medveda i zaputio se u tržni centar gde je bila njegova voljena.

Mđutim, kada ju je ugledao, video je u zagrljaju drugog čoveka. Razočarani ljubavnik je skinuo masku medveda i pogledao svoju voljenu.

Čim je videla ko je čovek pod maskom medveda, devojka se istrgla iz zagrljaja novog dečka i potrčala ka momku u kostimu.

Ipak, on se razočarano okrenuo i krenuo da se udaljava od prizora koji mu je somio srce, navukavši na glavu masku medveda kako bi sakrio suze.

Devojka mu je pritrčala i pokušala da ga zaustavi, zagrli i razgovara sa njim, ali je on samo odmahivao rukom, bez želje da sa njom razgovara.

Cela scena je snimljen kamerom, a taj video je ubrzo postao viralan na internetu gde je "medved" dobio ogromnu podršku ljudi u vidu reči utehe i želje da konačno nađe devojku kakvu zaslužuje jedan tako romantičan lik.

Čitav ovaj događaj se odvio pre dve godine, pa se nadamo da je momak koji je bio spreman da iznenadi devojku za rođendan tako što će da pređe 2.500 km u međuvremenu konačno našao devojku koja zna da ga ceni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

19.08.2021 17:32

Zato se ja javim supruzi bar pola sata pre dolaska kući.

Odgovori 15 0