DŽIN I DETE: "Opasan" pas iza male bebe. Šta biste vi uradili? (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

16.08.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pit bul važi za opasnu rasu, pa mnogi veruju da ih ne bi trebalo puštati blizu dece, posebno beba, pa ovaj snimak možda neće naići na odobrenje kod nekih ljudi.

Republika

Foto: pixabay.com

Ako mislite da postoji opasna rasa pasa, onda ste u velikoj zabludi

Međutim, to je potpuno pogrešeno viđenje istine jer činjenica je da ne postoji opasna rasa pasa, već samo loši vlasnici koji maltretiraju životinje i tako od njih prave krvoločne zveri.

U ovom slučaju, reč je o ogromnom pit bulu koji je sve osim opasan, a svoju nežnost i ljubav prema ljudima kod ove životinje je očigledna.

To možemo da vidimo dok stoji iza male bebe, koja je za psa najveća dragocenost. Očigledno je da ovo dete pored sebe ima nezamenljivog čuvara koji ga obižava i neprestano mu ukazuje veliku ljubav.

Sigurni smo da kada malo poraste, ovaj dečak će imati najboljeg prijatelja na četiri noge, ali i neustrašivog čuvara pored kojeg niko neće smeti da mu se zameri.

Ovako velika životinja ima ogromno srce u kome ima mesta za mnogo ljubavi, a najveći deo pripada malom dečaku.

Možda će nekome biti neprijatno da gleda ogromnu životinju sa malim detetom, ali u tom slučaju mora da se zna da je u velikoj zabludi jer dečak ne samo što ima najbolju zaštitu, sjajno se zabavlja sa svojim ljubimcem.

Pogledajte!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading