ALEN ISLAMOVIĆ POMENUO NOVE PROJEKTE, PA POMENUO DŽALU I BUBU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa pevačem Alenom Islamovićem razgovarali smo uoči nastupa na prvoj večeri Bir festa.

Republika

Foto: Promo foto

Alen Islamović

 

Festival dobre muzike i piva Bir fest počeo je sinoć, a najveća zvezda prve večeri bila je svakako grupa "Bijelo dugme"

Ovim povodom ekipa portala Republika.rs razgovarala je sa pevačem benda Alenom Islamovićem, a on nam je otkrio repertoar je "Dugme" spremilo za ovaj nastup, p novoj pesmi, kao i o svom privatnom biznisu uzgoju lešnika.

Na samom početku nam je otkrio kakvi emociju budi ovaj koncert i da li ga može uporediti sa prethodnim.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

 

 

- Sve su ovo divni koncerti. Kroz svoju biografiju imali smo ogromne koncerte, poput onog na Beogradskom hipodromu 2005. godine, gde je bilo preko 200.000 ljudi. Tako da se “Dugme” ne boji velikih koncerata, ono samo uživa u njima - rekao je Islamović, a kako je svima poznato on se privatno bavi uzgojem lešnika, pa nas je zanimalo kako mu trenutno ide biznis?

- Ide jako dobro. To je jedna od vodećih plantaža u Bosni i Hercegovini.  Veoma je interesantno i malo je opsežnije raditi oko takve plantaže. Imam negde oko dve hiljade stabala. Pored njih je reka Una i taj kraj ima takvu klimu da lešnik mora uspeti, pa je i meni uspeo - rekao je Alen, pa otkrio da li je uzgojem lešnika počeo da se bavi zbog pandemije koronavirsa:

Republika

Foto: ST/D.Kadić

 

 

- Nije pandemija bila razlog. Ja sam svoju plantažu počeo da gradim 2016. godine, i sad sam je zaokružio, tako da je rod prošle godine bio jako dobar, a ove će biti još bolji. Lešnik je sigurno sada broj jedan u svetu, ne samo kod nas. Drago mi je što se mnogi ljudi interesuju da sade lešnik, pogotovo ovde, u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Na pitanje kada će "Bijelo dugme" objaviti novu pesmu Alen je rekao:

- Ne znam, kad bude Goran Bregović nešto napisao, tada.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Džala i Buba

A kako je ovih dana akutelna tema zabrana ulaska u Srbiju reperima Džali i Bubi pitali smo Alena da li je ispratio to i kako komentariše:

- Ne, ne pratim to, ne pratim takvu muziku, a ni to.

Šta je Alen Islamović još rekao pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading