NOVA.RS IZREKLA NOVE ČETIRI LAŽI: Ministar Nedimović DEMANTOVAO pisanja opozicionog portala, PRILOŽIO I DOKAZ! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.08.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

"Nikakav problem nije da ne znate, ali je u borbi za istinu, ko god se borio za nju, važno da pokažete da vam je do istine i stalo. Posebno to važi za medije koji kao prvi svoj princip iznose istinito i nezavisno novinarstvo, iako je praksa nažalost potpuno drugačija", prokomentarisao je tekst portala Nova ministar Branislav Nedimović i demantovao njihove navode da je bio u selu Božetići 2019, kao i da sredstva za vodovod u tom mestu nisu obezbeđena.

Foto: Printscreen/KlikTV

Branislav Nedimović

- Samo u jednoj vesti objavljene su četiri čiste laži. U tekstu koji se odnosi na pitanje vodovoda u selu Božetići, a koje smo baš po tom pitanju nedavno i naveli kao mesto investicije u vodovod, navode se sledeće laži: 

1. Apsolutno je netačno da sam 2019. bio u Božetićima. Istina je da sam bio 29.05.2020.

2. Laž je automatski i da sam pre dve godine obećao novac, već baš tom prilikom prošle godine, dakle 29.05.2020.
3. Takodje je laž da novac nikad nije obezbedjen. U skladu sa najavom koju sam i istakao pre nekoliko dana na temu vode, juče je doneto rešenje o zajedničkoj investiciji sa Novom Varoši vrednoj 45 miliona dinara samo za ovu godinu, jer je toliko maksimalno moguće i fizički realizovati radova na terenu do kraja 2021. 
4. Poslednja, ali ništa manje bestidna laž je da ne dajem svoj broj telefona. Gotovo svakom poljoprivredniku sa kojim sam se sreo sam i dao svoj broj telefona i apsolutno se svakom javljam, sa izuzetkom kada sam na sednici Vlade ili skupštinskoj sednici.

Ministar Nedimović je priložio i dokaz da je u Božetićima zaista bio, kako i kaže, 29. maja 2020.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading