(VIDEO) UKLONJEN DEO ZIDA U GLAMOČKOJ ULICI NA ZVEZDARI! Vladan Jeremić kaže da je sve sporazumno rešeno!

Autor:

Vesti

19.08.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je uklonjen deo zida u Glamočkoj ulici na Zvezdari, koji je postavio jedan investitor i njime zagradio ulaz u dvorišta stanara koji žive u blizini.

Republika

Foto: Republika.rs

Srušen deo zida u Glamočkoj

Nakon što je u javnosti objavljen apel stanara kojima je investitor u bukvalnom smislu reči zazidao ulaz u dvorište, reagovali su i nadležni iz Grada Beograda, ali i čelnici opštine Zvezdara i najpre zatvorili ovo gradilište, a popodne je i srušen deo spornog zida.

- Zid je srušio sam investitor posle razgovora sa svima nama. On je tu hteo da otvara tehnički pregled i on je taj zid podigao na svom zemljištu kako bi ispoštovao sve propise neophodne za otvaranje jedne ovakve firme. Međutim, nastao je problem što je time zatvorio ulaz u dvorišta... Dogovorili smo da to sruši i on je pristao da to uradi iako je imovinsko-pravno gledano on njega podigao na svom imanju. Sve u svemu, problem je rešen na zadovoljstvo svih nas - rekao je Vladan Jeremić.

Više o ovom slučaju možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

19.08.2021 17:21

A koliko će da važi taj usmeni dogovor?