GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA HITNO REAGOVALA: Bahatom investitoru iz Glamočke ulice zabranjeno izvođenje radova! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

19.08.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska građevinska inspekcija zatvorila je gradilište u Glamočkoj ulici na Zvezdari, saznaje Republika.

Republika

Foto: Republika

Gradska građevinska inspekcija zatvorila gradilište na Zvezdari

Nakon što je u javnosti objavljen apel stanara kojima je bahati investitor u bukvalnom smislu reči zazidao ulaz u dvorište, reagovali su i nadležni iz Grada Beograda.

Kako su repoteri Republike imali priliku da se uvere, gradilište je obeleženo trakom a pored toga istaknuto je i obaveštenje o zabrani daljeg izvođenja građevinskih radova.

 

Prema rečima Bojane Samardžić, jedne od žiteljki Glamočke ulice čije je dvorište u potpunosti zatvoreno, iz gradske inspekcije njenoj porodici je obećano da će koliko već u petak doći ekipa i ukloniti deo zida koji im onemogućava izlaz i ulaz u dvorište.

- Ja se iskreno nadam da će ovo biti rešeno - poručila je ona u izjavi za Republiku.

Kako je ceo problem nastao, kao i šta su predlagali investiroru kako bi se ovakva situacija izbegla, pogledajte u video snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading