KAŽNJENI PARTIZAN I NOVI PAZAR: Crno-beli BEZ NAVIJAČA NA ČETIRI MEČA!

Autor:

Sport

19.08.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije presudila je danas da su zbog nereda na tribinama tokom meča Novi Pazar - Partizan koji je odigran u gradnu sa Jošanice kažnjeni i domaćini ali i gosti.

Republika

Foto: Starsport

I po džepu i po navijačima

Naime, Novi Pazar će zbog izgreda na utakmici sa beogradskim crno-belima naredne četiri utakmice kao domaćin igrati bez prisustva publike. Pazarci će takođe morati da plate i kaznu od 500.000 dinara.

Nije se provukao ni beogradski Partizan, koji neće moći da organizovano vodi navijače na naredna četiri gostovanja, a i on će u kasu Fudbalskog saveza Srbije morati da uplati 200.000 dinara.

Kako se navodi u obrazloženju kazne, navijači oba kluba su kažnjeni zbog uvreda na osnovu verske ili etničke pripadnosti, sa elemtnima netrpeljivosti.

Pazarcima se na teret stavlja i nedozvoljeno korišćenje pirotehnike (bakljada), kao i ubacivanja na teren raznih čvrstih predmeta, od upaljača i olovaka, preko kovanica i plastičnih flašica kao i  sve do jedne polomljene stolice.

U 42. minutu su tako pogodili igrača gostujuće ekipe, a u 63. i domaćeg fudbalera, kao i četvrtog sudiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading