STANOJEVIĆ PORUČUJE NAVIJAČIMA: Viči "STANOJE ODLAZI" ili "UPRAVA NAPOLJE" a pusti politiku!

Autor:

Sport

09.08.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojvić prokomnetarisao je prethodni meč Superlige Srbije sa Novim Pazarom.

 
Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

U Superligi Srbije Partizan predvodi trku. Nalazi se na liderskoj poziciji tabele nakon četiri pobede, iz četiri odigrana kola.

Postigli su crno-beli neverovatnih 14 golova, dok su primili samo jedan. I to u utakmici četvrtog kola domaćeg prvenstva na gostovanju Novom Pazaru, kojem su u mrežu spakovali čak četiri gola. 

- Naravno da smo zadovoljni startom. Pre svega igrom, postižemo dosta golova. Ne volim što smo ga primili, još u poslednjem minutu. Ako se dogovorimo da igrači koji ulaze s klupe ’zatvore’ meč na pravi način onda bi tako trebalo da bude. Na nekoj narednoj utakmici ćemo voditi samo sa 1:0 i ako ne ’zatvorimo’... To me je malo poremetilo - izjavio je Stanojević za Mocart sport. 

Trener crno-belih je zatim prokomentarisao i opštu atmosferu u timu nakon sjajnih rezultata. 

- Fasciniran sam timskim duhom i odlučnošću da nešto uradimo na mestu gde smo u prvenstvu pobedili samo jednom u prethodnih sedam utakmica. Najveći utisak koji sam poneo za Beograd tiču se fokusa svakog igrača, posvećenosti obavezama i foksa na igru, u izuzetno, ponavljam, izuzetno vatrenoj atmosferi - pojasnio je Stanojević.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Ova izjava ipak nije mogla da prođe bez osvrta na skandiranje, navijače i prekide koji su obeležili donekle ovaj susret. 

I njima je Stanojvić imao šta da poruči:

- Ne pamtim da je bolja atmosfera na početku utakmice. Odavno nisam prisustvovao boljem ambijentu, svi smo bili oduševljeni. A onda se sve promenilo. Zapitao sam se da li se ovde fudbal igra zbog momaka na terenu ili da bi se poslale određene poruke. Ispada da ne navijamo za voljene klubove, već uzvikujemo političke i(li) propagandne parole. Ne verujem da se to dešava u 21. veku. Skandalozno. Ako voliš svoj klub – navijaj. Ako želiš druge stvari - idi na mesto na kom možeš da iskažeš - izjavio je trener crno-belih i zatim dodao:

- Poštujem skandiranja: ’Stanoje, odlazi’, ’Uprava napolje’ ili ’Igrate ko p...e, Grobari’. Sve je to legitimno. Samo, u 21. veku me pustite nekih stvari. Zna se šta je Partizan. Ljubav! Čista emocija. Nemojte da mešamo babe i žabe. Igračima govorim kako ne želim da ih vidim odsutne ni pet minuta tokom sat i po treninga. Tako isto doživljavam i navijače, nemojte da provedete 90 minuta, a da ne bodrite svoj tim. Ne interesuje me kako će ko ga shvati ove reči, ali znam da mi igramo zbog navijača. Valjda bi tako trebalo da bude - zaključio je Aleksandar Stanojević u razgovoru za Mocart sport. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading