PARNI VALJAK MELJE BEZ MILOSTI: Partizan DEKLASIRAO Novi Pazar, pobeda ostala u senci SKANDALA!

Autor:

Sport

08.08.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su u gostima Novi Pazar sa 4:1 u okviru 4. kola Linglong Superlige Srbije.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Partizan je tako i posle četiri odigrane utakmice ostao maksimalan i ponovo se nalazi na prvom mestu sa 12 bodova.

Ipak, nova sjajna partija crno-belih ostala je u senci skandala koji se dogodio u Novom Pazaru. Utakmica je nekoliko puta prekidana, a sve je kulminiralo nakon trećeg gola Partizana. Navijači domaćeg tima su gađali svim i svačim fudbalere Partizana, Natho je bio na meti članova stručnog štaba domaćina. Na kraju su fudbaleri Novog Pazara odbili da igraju utakmicu dok se ne isprazni tribina sa navijačima Partizana.

Prekid je trajao skoro pola sata, dok meč nije konačno nastavljen.

Što se tiče same utakmice, Novi Pazar je pružio solidan otpor u prvom poluvremenu. Domaćini su na početku bili agilniji, ali je Partizan ubrzo preuzeo kontrolu.

Crno-beli su poveli majstorijom Bibrasa Natha u 42. minutu. Izraelac je sa preko dvadeset metara slabijom levom nogom savladao nemoćnog Ostojića. Do kraja poluvremena pokušao je i Terzić glavom, ali gola nije bilo.

Totalna dominacija Partizana viđena je u drugom poluvremenu. Posle nekoliko dobrih napada kluba iz Humske, prednost uvećava rezantnim udarcem Urošević posle asistencije Jojića u 49. minutu.

Nastavio je Partizan sa atacima, a u 61. minutu Rikado povisuje na 3:0 posle ogromne greške golmana Ostojića. Posle ovog gola usledio je pomenuti prekid.

Kad su se igrači vratili na teren, Stanojević je u igru ubacio Šćekića, Sumu i Baždara.

Posle sjajne akcije i asistencije Baždara, Suma je napravio nekoliko dobrih poteza i pogodio za 4:0. Pomoćni sudija je digao ofsajd zastavicu, a onda je VAR šest minuta odlučivao da li je bilo nedozvoljene pobede ili ne. Na kraju gol je priznat, pa su crno-beli poveli sa 4:0.

Utešni gol za Novi Pazar postigao je Lazar Mihailović u 90. minutu. To je prvi pogodak koji Partizan prima ove sezone u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading