PODSTICAJ ZA VAKCINACIJU: Gradske vlasti mladima nude NAGRADE za imunizaciju!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.08.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mjurijel Bouzer, gradonačelnica Vašingtona najavila je da će gradske vlasti poklanjati slušalice ErPods kompanije Epl, vaučere i hiljade dolara poklona za školarine kao podsticaj mladima da se vakcinišu.

Republika

Foto: profimedia.rs

Foto: Ilustracija

Bouzerova je na svom Tviter nalogu objavila da će mladi uzrasta od 12 do 17 godina za primljenu prvu dozu vakcine dobijati ili par slušalica ErPods, ili vaučer u vrednosti od 51 dolara, simbolično jer je i Vašington D.C. proglašen 51. američkom državom, prenosi ''Hil''.

Mladi, takođe, imaju priliku da osvoje nagradu od 25 hiljada dolara za školaovanje, poručila je Bouzerova, koja je jedna od više lokalnih američkih lidera koji su tokom poslednjih meseci koristili različite podsticaje u pokušaju da povećaju broj vakcinisanih.

Pocetkom juna je guverner države Zapadna Virdžinija, republikanac Džim Džastis najavio je da će njegova država deliti novčane nagrade, vatreno oružje i kamione onima koji se vakcinišu, a novčane nagrade su takođe uvedene u državama Merilend, Mičigen i Ohajo, podseća ''Hil''.

Prema podacima Univerziteta Džons Hopkins, oko 70 odsto stanovnika Vašingtona D.C. primilo je obe doze vakcine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading