PRVA PORUKA IZ PARTIZANA: Nakon HAOSA u Pazaru oglasili se iz Humske!

Autor:

Sport

09.08.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana nastavila je sjajan niz u Superligi Srbije. Crno-beli su u okviru četvrtog kola na gostovanju deklasirali Novi Pazar rezultatom 1:4.

Republika

Foto: Tanjug/AP

FK Partizan

Ipak, osim vanserijske igre crno-belih, ovu utakmicu je obeležio i prekid koji je trajao duže od 40. minuta a usledio je nakon nacionalističkog skandiranja navijača beogradskog kluba, koji su udaljeni sa tribina.

Kasno uveče, nakon završetka meča oglasio se i pomoćni trener Partizana Branko Vukašinović.

- Ono što smo videli na terenu mnogo je iznad viđenog na trbinama i zadržao bih se na tim detaljima. Ovo je veoma vruć teren, gde je Partizan pobedio samo jednom u poslednjih sedam utakmica. Zaslužili smo trijumf željom, voljom i htenjem. Imamo svoje ciljeve i nastavljamo dalje - istakao je Vukašinović kasno sinoć, nakon završetka utakmice.

Prvi asistent u stručnom štabu Novog Pazara Izet Ljajić naveo je da je Partizan potvrdio da trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji.

- Znali smo da Partizan posle dužeg vremena igra odlično, sigurno najbolje u elitnom takmičenju. Stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem dobro je ukomponovao tim. Spremali smo se koliko smo mogli, tehnički i taktički, ali su crno-beli bili bolji u svim elementima - izjavio je Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading