NIŠTA OD POVRATKA: Propali pregovori Aleksandra Prijovića!

Autor:

Sport

19.08.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori Aleksandra Prijovića i PAOKA-a su propali, a agent nekadašnjeg reprezentativca Srbije je otkrio u kom smeru će ići njegova karijera.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

Nekadašnji reprezentativac Srbije nedavno je postao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Al Itihadom, posle čega su mediji izvestili da Prijović na stolu ima ponude iz Grčke, Turske i Rusije, što su mnogi iskoristili da iskusnog centrfora povežu s povratkom u PAOK.

Ipak, realnost je malo drugačija, detalje je objasnio Prijovićev agent Filip Lesnievski.

- Aleksandar konačno nije igrač Al Itihada. Tokom svoje dve i po godine u Saudijskoj Arabiji, razmišljao je o povratku u Evropu. Ima želju da se ponovo bori na najvišem nivou - rekao je Lesnievski i dodao:

Republika

Foto: Starsport

 

- Ne znam šta se piše u Poljskoj, Prijović je već nekoliko dana slobodan igrač i radim na zatvaranju posla za njegovu budućnost. Brzo će biti spreman jer je disciplinovan i ima ličnog trenera.

Aget srpskog igrača istakao je kako on traži novi izazov.

- Nemam društvene mreže da bih video šta ljudi pišu. Nisam s njim razgovarao o tome, ali znam da prima puno poruka. Imao sam kontakt s PAOK, ali trenutno nema šanse da se Prijović vrati u Solun, zbog čega ne želim ništa više da kažem na tu temu- rekao je Filip Lesnievski.

Da podsetimo, Prijović je bio velika želja Crvene zvezde, ali srpski šampion nije bio spreman da plati ogromnu sumu novca za njegov angažman, pa se okrenula isplativijim rešenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading