VAŽNO UPUTSTVO: Saznajte da li je žena odglumila vrhunac

Autor:

Lifestyle

09.08.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da nema žene koja makar jednom nije odglumila da je svršila tokom intimnog odnosa, ali postoji način da muškarac otkrije da li ga partnerka laže.

Republika

Foto: pixabay.com

NIje strašno ako žena ponekad odglumi vrhunac

Najpre treba objasniti da žene obično glume da su doživele orgazam jer ne žele da povrede samopouzdanje muškarca do kog joj je stalo. To potvrđuje studija koja je pokazala da je čak 90 odsto dama u nekom trenutku foliralo da je doživelo vrhunac.

Sa druge strane, ovakvo ponašanje žena dovelo je do toga da čak 20 odsto muškaraca veruje da su savršeni ljubavnici i da njihova partnerka nikada nije odglumila orgazam. Oni su sigurni da ih partnerka nikada nije slaga i da su je uvek doveli do vrhunca ljubavnog zanosa.

Ipak, postoje načini da muškarac tačno zna da li je partnerka stvarno svršila ili je samo odglumila.

Narvno, penta je u tome da mora da se obrati pažnja na njene pokrete i grčenja. Jasan znak da žena doživljava orgazam je grčenje vaginalnih mišića, pa muškarac ima osećaj da je "tamo dole" mnogo uže nego inače, a mogu se javiti i trzanja i svojevrsni grčevi u nogama.

Takođe, treba pratiti i njen dah. Dok se približava vrhuncu, njen dah postaje kraći, a uzdasi glasniji sve dok ne doživi orgazam kada će zastati na nekoliko sekundi.

Mnogim damama će zbog ubrzanog lučenja hormona posle vrhunca pocrveneti deo grudi iznad dojki.

Na kraju, opet da potsetimo da to što nije doživele orgazam, ne znači da nije uživala. Najveća aktivnost u centrima za uživanje mozga žene je tokom seksa, tačnije dok je na putu do orgazma, dok neposredno pred vrhunac ona opada.

To svakako nije slučaj sa jačim polom kojima je aktivnost u tim delovima mozga najveća tokom ejakulacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading