KAD GOD SKINE GAĆE SVI POPADAJU U NESVEST! On je u ozbiljnom problemu zbog svog ponosa, ali NE ZBOG ONOGA ŠTO STE POMISLILI!

Autor:

Svet

03.08.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladi Britanac je u ozbiljnom problemu zbog svog polnog organa!

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Imam 25 godina i uvek me je bilo sramota zbog toga što mi je penis suviše mali. Taj problem me muči još od detinjstva, a roditelji su me ubeđivali da sam samo kasno sazreo - počinje on svoju priču.

- Najteže mi padaju pogledi mojih bivših devojaka. Kad god skinem gaće, jasno im na licu vidim razočaranje i pitanje: Zar je to sve što imaš. U opuštenom stanju moj polni organ je dug samo 5 centimetara. Srećom, kada je u erekciji, dostiže dužinu od skoro 18 centimetara. Međutim, na moju veliku žalost, to se veoma retko dešava. Poslednji, a verovatno i najgori udarac sam doživeo kada sam nedavno bio na obaveznom sistematskom pregledu. U trenutku kada sam skinuo bokserice, čak je i medicinska sestra počela da se smeje. Ne mogu da verujem da nije mogla da se suzdrži - priznaje Englez i pita psihoterapeuta šta bi mogao da uradi da reši svoj problem.

Terapeut mu je odgovorio da se medicinska sestra verovatno smejala nečem drugom, ali bilo je neprofesionalno sa njene strane što mu to nije i objasnila.

- Takođe, imajte u vidu da se polni organ smanjuje kada vam je hladno ili kada ste nervozni. Sasvim je normalno da je 5 centimetara dug u opuštenom stanju, a 13 centimetara u erekciji. Ukoliko imate problema sa postizanjem erekcije, obratite se svom lekaru kako biste utvrdili da li možda imate neke zdravstvene probleme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading