HOLIVUD U BEOGRADU: Kejt Hadson i Edvard Norton uhvaćeni u centru prestonice, a evo ŠTA RADE!

Autor:

Zabava

09.08.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Hadson i Edvard Norton uhvaćeni u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Hadson i Edvard Norton

 

Čuveni holivudski glumci, Kejt Hadson i Edvard Norton trenutno borave u Beogradu kako prenosi domaći mediji, a razlog njihove posete srpskoj prestonici su poslovne obaveze i nastavak snimanja filma ''Nož u leđa''.

Naime, oni su doputovala u Beograd kako bi radili na snimanju filma „Nož u leđa” sa kolegom Danijelom Krejgom koji je doputovao nekoliko dana pre njih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kejt se u poseti muzeja pojavila sa decom, u vidno ležernom izdanju, dok je Edvard došao u društvu supruge - prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, u Muzeju Nikole Tesle čuva se približno 1000 predmeta, raspoređenih u devet zbirki - četiri zbirke tehničke prirode, dve zbirke ličnih Teslinih predmeta i tri umetničke zbirke. Najveći broj muzejskih predmeta je zaostavština Nikole Tesle. Muzejska biblioteka sadrži 786 naslova knjiga, 323 naslova časopisa, hemeroteku sa oko 50.000 novinskih isečaka, kao i značajan fond monografskih i serijskih publikacija koje se odnose na život i rad Nikole Tesle i srodne oblasti iz domena njegovog rada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading