KAKVA MUNJA STIŽE U ZVEZDU: Ohiju dovoljno 37. minuta za HET TRIK!

Autor:

Sport

09.08.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški fubdaler Ohi Omoižuanfo, ujedno i novo pojačanje Crvene zvezde, nastavlja da bombarduje protivničke mreže u tamošnjem prvenstvu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ohi Omoižuanfo

I dalje se u timu Crvene zvezde kuburi sa pozicijom klasičnog napdača koji bi konačno doneo crveno-belima efikasnost na toj poziciji. 

Dolasko Loija Dionija taj procenat se koliko toliko poboljšao ali to je ništa u poređenju sa onim što u Norveškoj čini, novo Zvezdino pojačanje, Ohi Omoižuanfo. 

Niame, napadač koji u Ljutice Bogdana stiže početkom 2022. godine kao slobodan igrač, nastavlja sa fenomenalnim partijama.

Norveški golgeter nigerijskih korena ponovo je zablistao u dresu Moldea.

Naime, Molde je u 14. kolu Elitserijen lige savladao Haugesund na svom terenu rezlutatom 5:4, a junak trijumfa bio je snažni Ohi sa upisanim het-trikom u razmaku od samo 37. minuta.

Mrežu gostiju i golmana Selvika, Ohi je tresao u 11., 15. i 48. minutu.

 

 

Za domaće su se u listu strelaca upisali i Erik Heštad i Magnus Ekrem, dok su za Haugesund precizni bili Niklas Sandberg, Ibrahim Vadi, Aleksander Stolas kao i Alion Ndur.

Crvenoj zvezdi ne preostaje ništa osim da čekaju do januara iduće godine i nadaju se da ovo nije samo prolazna faza dvadesetsedmogodišnjeg napadača.

Pred crveno-belima je sada meč odluke u Moldaviji gde gostuju Šerifu u revan meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Podsetimo se, meč na Marakani je okončan remijem (1:1). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading