DINAMO OZBILJNO POJAČAN PRED REVANŠ: Ovo bi moglo da zabrine i Zvezdu!

Autor:

Sport

09.08.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Dinama iz Zagreba, Arijan Ademi, oporavio se od povrede mišića i spreman je za revanš u Varšavi.

Republika

Foto: GNK Dinamo Zagreb

FK Dinamo Zagreb

Utorak je rezervisan za kvalifikacije za Ligu šampiona. Dva predstavnika sa ovih prostora biju bitku za elitno takmičenje. Beogradska Crvena zvezda i zagrebački Dinamo su potencijalni rivali u plej-ofu a vesti koje stižu iz tabora Modrih im svakako idu u prilog pre odlučujućeg meča. 

Naime, pred meč u Varšavi, gde će Dinamo odmeriti snage u revanš meču sa tamošnjom Legijom stiže vesta da će Modri biti jači za za kapitena Arijana Ademija.

Foto: Tanjug/AP

Arijan Ademi

Kako javljaju hrvatski mediji, važan igrač Dinama i reprezentativac Severne Makedonije oporavio se od povrede mišića i krenuo je put Varšave, tako da to svakako povećava šanse gostiju za trijumf.

Još uvek je neizvesno koliko će ga trener Damir Krznar koristiti protiv Legije, ali bi u slučaju prolaza hrvatskog tima zasigurno bio u stroju za duele protiv srpskog prvaka, ukoliko on takođe u utorak uveče eliminiše Šerif u Tiraspolju.

Podsetimo se, prvi meč Dinama i Legije završen je remijem (1:1). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading