ODMAH NABAVITE OVU BILJKU: Privlači ljubav, sreću i čuva žene!

Autor: Republika

Razonoda

20.08.2021

15:55

Orhideja je jedna od najlepših biljaka koje možete gajiti u svom domu. Ona nas podseća na ljubav i nežnost, a veruje se da je orhideja jedna od vodećih amajlija za žensku sreću.

pixabay.com

Orhideja je žaštitnica žena

Smatra se da ova biljka ima snažne energetske potencijale.

Prema feng šuiju orhideja je cvet koji privlači ljubavnu sreću, štiti romantičan odnos između partnera i priziva susrete srodnih duša, a najčešće se preporučuje da je držite u spavaćoj sobi blizu kreveta.

Orhideja se smatra isključivo ženskim cvetom sa snažnom ženskom energijom, pa se veruje i da posebno donosi sreću ženama.

Ako imate orhideju u kući, smatra se da će ženske osobe biti veselije, raspoloženije, pa čak i privlačnije.

U nekim zemljama se veruje da su osušene latice orhideje najjača amajlija i zaštita od toksičnih ljudi i konkurenata u ljubavi i na poslu. Zbog toga se latice orhideje nose u džepu ili u torbi. Ako brinete o svojoj orhideji i svakodevno je negujete, ona će vam doneti radost i blagostanje.

pixabay.com

Orhideje privlače ljubav i sreću

Simbolično, žena koja se posveti negovanju i razvoju orhideje može otkriti skrivene talente, poboljšati intuiciju i pročistiti svoje srce i energiju.

Orhideja je i zaštitnica doma od negativne energije, a veruje se da svaka boja stvara poseban štit, prenosi Sensa.

Svaka boja ima svoje značenje

Tako na primer, ljubičasta orhideja pomaže u borbi protiv lenjosti, žuta i narandžasta privlače energiju obilja, a bela i ružičasta su pogodne za unutrašnju harmoniju, osećaj mira i samopouzdanja.

Kao predstavnica ženske energija, orhideja je zaista predivan ukras za vaš dom, pa se potrudite da je negujete pravilno kako bi što duže živela, cvetala i donosila vam radost.

Komentari (0)

Loading