OVE ČETIRI BILJKE NIKAKO NE SMETI DRŽATI U KUĆI! Jednu morate odmah izbaciti posebno AKO ŽIVITE SAMI!

Autor:

Lifestyle

19.08.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feng šui stručnjaci tvrde da postoje četiri biljke koje nikako ne smeti gajiti u svom.

Foto: Photo by Designecologist from Pexels

 

One, prema njihovim tvrdnjama, crpe pozitivnu energiju iz našeg doma, piše Informer.

Monstera - Prema feng šuiju, ovaj cvet je izuzetno nepovoljan za ljude. Prema verovanju, ovu biljku nikada ne treba držati u spavaćoj sobi, jer može da dovede do nesanice.

Bršljen - biljka koju prema feng šuiju treba držati napolju. Ukoliko tražite novu ljubav, ovu biljku ne treba da držite u svom domu.

Kaktus - S jedne strane, štite od zračenja kompjuterskih monitora i smatraju se magičnim talismanom protiv toksičnih ljudi, ali ima i svoju lošu stranu. Kaktus plaši ljubav, hladi osećanja, negativno utiče na intimni život... Posebno se ne peporučuje držati kaktus u spavaćoj sobi.

Begonija - moćan energetski vampir. Ova biljka se ne drži u kućama u kojima neko živi sam, već samo u domovima u kojima cirkuliše veći broj ljudi. Veruje se da je posebno pogodna za dom koji često prima goste, jer će begonija očistiti i isisati tuđu negativnu energiju.

Sa druge strane, ona je cvet koji ima snažno energetsko dejstvo, pa je ne bi trebalo držati u domu ako živite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading