OVA DADILJA JE UŠLA U LJUBAVNI TROUGAO SA SVOJIM POSLODAVCIMA! Evo kako to utiče na njen život sa dečkom!!!

Autor:

Lifestyle

17.08.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna 28-ogodišnja dadilja našla se u nesvakidašnjem problemu.

Republika

Foto: profimedia

Dadilja se našla u ljubavnim trouglu, ilustracija

Naime, ona se našla u ljubavnom trouglu sa svojim poslodavcima i anonimno je zatražila savet od psihoterapeuta kako da ga reši.

- Trenutno radim kao dadilja za jednu porodicu, žena ima 37, a muškarac 38 godina. Sviđaju mi se se od samog početka i svo troje smo bliski. Čak toliko da ponekad pošaljemo decu kod bake i deke i zabavljamo se uz večeru i piće - napisala je ona.

Upravo to su napravili prošlog aprila, ali preterali su sa alkoholom pa ih je tih nekoliko čašica više odvelo u krevet. Imali suodnos u troje i bilo je, kako opisuje, neverovatno.

- Uvek sam imala problema sa postizanjem orgazma, ali te noći sam više puta doživela vrhunac. Od tada smo svi zajedno spavali barem dva puta nedeljno. Naučili su me neverovatnim stvarima o intimnosti i telu - dodala je ona.

Problem je nastao onda kada joj se javio bivši dečko, sa kojim je raskinula malo pre prvog odnosa sa šefovima, i želi da se pomire.

- Volela sam ga, ali nisam sigurna da li mogu da mu se vratim - zbog intimnih odnosa. On je gotov za dva minuta, voli ugašena svetla i misionarsku pozu. To mi je dosadno, a i ne želim da prekinem.

Savet stručnjaka

Pametnije je da se koncentrišete na poboljšanje odnosa sa bivšim, nego što imate tajnu aferu sa poslodavcima.

Recite svom dečku da biste vašoj vezi vrlo rado dali još jednu šansu, ali da morate popraviti s*ksualni život. Iako je vama sada zabavno da eksperimentišete sa poslodavcima, ali se vrlo često u takav odnos upletu emocije i neko ostane povređen.

Bilo bi bolje da održavate isključivo poslovni odnos - odgovorila joj je psihoterapeut Deidre Sanders.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading