URADITE OVO SVAKO JUTRO I UNAPREDITE SVOJE INTIMNE ODNOSE!

Autor:

Lifestyle

14.08.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji jedna stvar koju možete učiniti svako jutro kako bi poboljšali svoje intimne odnose. Tako barem tvrdi trener za veze Lila Darvajl.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Ona kaže da je rešenje u ubacivanju barem malo predigre u jutarnju rutinu. I ta predigra onda ne mora dovesti do seksa.

Ona vam može poslužiti za dodatno povezivanje s parnerom i ona može biti tek poljubac, zagrljaj s leđa, šaputanje pod tušem... koji će začiniti vaš dan i pozitivno uticati na vaš seksualni život.

Lila je navela da ljudi veoma često predigru povezuju sa nužnim početkom intimnog odnosa, a to uopšte ne mora i ne treba da bude tako. Predigra je zapravo tu da probudi seksualnu želju i energiju, pa i da se ne desi neposredno i nakon iste, prenosi Pink.rs.

A kada razmišljate o početku predigre, izađite izvan okvira svoje spavaće sobe. Seksualno energiju nikako nemojte ograničiti samo na seks i s njom se poigrajte u bilo kojem trenutku dana korištenjem već spomenutih poljubaca i šaputanja.

Predigra je zato puno više od buđenja seksualne energije. Ona može pomoći u povezivanju s vašim partnerom i ne bi trebala biti samo obavljanje obaveza s popisa, nego avantura u bilo kojem trenutku koji vam odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading