"Šta je bre ovo?!" Viki Miljković se OBRUKALA na veselju! Falširala i pevala kao da nema gram sluha!

Autor:

Zabava

28.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljkovićka se latila mikrofona na jednoj privatnoj proslavi, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi kako do kraja peva van intonacije.

"Šta je bre ovo?!" Viki Miljković se OBRUKALA na veselju! Falširala i pevala kao da nema gram sluha!

Foto: Printscreen TV Prva

Pevačica Viki Miljković nedavno se pojavila na jednoj privatnoj proslavi, gde su je gosti zamolili da otpeva nekoliko svoji hitova, a kada je počela sa izvođenjem numere "Žena od Sultana" svoje koleginice Tijane Milentijević, gosti su se zaprepastili!

Republika

Foto: Republika.rs

Viki MIljković

Naime, Miljkovićka je konstantno bila u falšu, a prisutni su je šokirano gledali. Na snimcima se vidi kako pojedini slažu grimase, jedni je snimaju, a drugi pod dejstvom alkohola kite bakšišom.

Sporni snimak brzo se proširio na društvenim mrežama, pa su se tako ispod klipa ređali komentari u kojima su ljudi pisali da su šokirani njenim pevanjem.

Foto: Instagram printscreen

Viki Miljković na veselju

- Da se ova takmiči u "Zvezdama Granda" ne bi daleko dogurala. Žena stvarno nema pojma što se pevanja tiče" - samo su neki od komentara ispod objave. 

Foto: Instagram printscreen

Komentari na račun pevanja Viki Miljković

 

Inače pobednik petnaeste sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" upravo je kandidat Nermin Handžić, kom je mentor tokom prethodnih meseci bila Viki Miljković

Republika

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Handžić pobednik Zvezda Granda

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading