PROVOKATIVNA DO BOLA: Od talentovane fudbalerke do ZVEZDE "OnlyFans-a", atraktivna Britanka zarađuje BASNOSLOVNE sume novca! (FOTO)

Autor:

Sport

26.07.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osladilo joj se.

PROVOKATIVNA DO BOLA: Od talentovane fudbalerke do ZVEZDE "OnlyFans-a", atraktivna Britanka zarađuje BASNOSLOVNE sume novca! (FOTO)

Foto: instagram.com/madelene_wright

Medlin Rajt se do pre dve godine uspešno bavila fudbalom, a onda je usledio otkaz iz ekipe Čarlton atletika.

Iz londonskog kluba oterana je zbog toga što je isplivao njen snimak na kojem se moglo videti kako pije šampanjac za volanom Rendž Rovera.

Ipak, ona nije previše tugovala, posle otkaza završila je fudbalsku karijeru i posvetila se platformi "Onlyfans".

Za manje od dve godine prodajom svojih slika uspela je da zaradi pola miliona funti. Ukoliko želite da je pratite, za to je potrebno da platite 24 dolara mesečno.

- Ovo što mi se dogodilo, otvorilo mi je mnoga vrata u drugim delatnostima. To je sve bilo veoma brzo, te su mnogi brendovi počeli da me kontaktiraju. Nekoliko brendova odeće, bikini kompanije i pojedine sportske su htele da sarađuju sa mnom. Jedna od njih mi je ponudila i posao sa fudbalskim kopačkama - rekla je zgodna Medlin, a potom dodala:

Izgledalo je kao da mi se jedna karijera ugasila, dok je druga tek počela.

 

 

Iako zarađuje velike pare preko "Onlyfans-a", ova bivša fudbalerka u budućnosti želi da se bavi nekretninama.

- Najvažnije mi je da se domognem posla sa nekretninama. To je nešto što sam oduvek želala da radim, čak i dok sam se bavila fudbalom. Želim da izgradim poslovno carstvo. Najvažnije je da svi shvate da mogu da krenu ispočetka. Kada se dogodio moj skandal mislila sam da je to to i nisam znala kako preko toga da pređem - zaključila je zgodna Medlin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading