Katarina konačno priznala: Naporna sam majka, uvek brinem gde mi je dete!

Autor:

Zabava

29.06.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić tvrdi da retko napušta kuću zbog brige o bebi, a dodatno joj pomaže dadilja.

Katarina konačno priznala: Naporna sam majka, uvek brinem gde mi je dete!

Foto: printscreen rtv pink

Pevačica Katarina Grujić ispričala je da joj se život drastično promenio otkako je postala majka, a sada je objasnila da retko izlazi jer non stop vodi računa o bebi. Ona kaže da se smenjuje sa dadiljom koja joj u svemu pomaže, te i da joj je najveći izlazak u ovom trenutku kada ode na nastup.

Foto: InstagramPrintscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Trenutno mi najviše pomaže dadilja oko brige o bebi, ni mama ni tata nisu u Srbiji, sestra, svekar i svekrva... Ni muž mi nije tu! Ne bude mi prijatno kada odem negde na dva, tri dana, to mi teško padne. Inače, kada sam bliz i odem negde, to vreme brzo proleti. Kada sam odsutna dadilji šaljem 200 poruka, pa mi ona kaže:"Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba". Plašim se za dete, volim u svakom trenutku da znam da li je sve u redu - tvrdi pevačica, koja je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading