Glumica SEDAM GODINA trpela ZLOSTAVLJENJE od strane člana porodice: Detalje koje je otkrila lede krv u žilama, a za maltretiranje krivila sebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Teri Hačer progovorila je o zlostavljanju od strane člana porodice.

Glumica SEDAM GODINA trpela ZLOSTAVLJENJE od strane člana porodice: Detalje koje je otkrila lede krv u žilama, a za maltretiranje krivila sebe! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Proslavljena glumica Teri Hačer ekspanziju u karijeri doživela je tokom tumačenja lika Suzan Majer u seriji ,,Očajne domaćice". Ona je, kako je tvrdila, trpela sedam godina zlostavljenje od strane člana porodice, a sada je i javno progovorila o svemu. Glumica je ovu traumu krila čak tri decenije, zbog sramota, a sada vrlo otvoreno i stameno priča o svemu. 

 

 

Lepa glumica, prvi put je otkrila da je sa samo sedam godina trpela zlostavljanje svog ujaka: 

 

 

- Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe - rekla je Teri i dodala da je majka shvatila da se nešto događa, ali da su svi ćutali o tome:

 

 

- Svi smo ćutali, tako nam je bilo lakše. Razmišljala sam jesam li luda, da li možda izmišljam? Žrtvama je lakše da veruju da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom - rekla je Teri i napomenula da je zlostavljanje trpela do svoje skoro devete godine., prenosi Najžena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading