Pobedi u Zvezdinoj fan zoni i šutiraj penal Borjanu

Autor:

Sport

14.07.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova ugostiti Kolubaru u okviru drugog kola Mozzar Superlige, a na istočnoj tribini biće postavljena specijalna fan zona koja će trajati sve do 19:50, a pripremili smo vam brojne zanimljivosti i jednu posebnu atrakciju za sve naše mlade navijače.

Pobedi u Zvezdinoj fan zoni i šutiraj penal Borjanu

Foto: Starsport

Milan Borjan

Crvena zvezda uvek misli na svoje navijače, a sada je spremljeno nešto novo. Reč je o tome da će zainteresovani imati priliku da testiraju jačinu šuta, podeljeni u četiri starosne kategorije - do 10, do 15, do 18 i preko 18 godina.

Pobednici u šutiranju u subotu će kao nagradu dobiti majicu, ali to nije sve. Tokom svake domaće prvenstvene utakmice će imati ovo takmičenje, a na polusezoni će oni koji su bili tokom čitave jeseni najbolji, biti proglašeni za pobednike.

Republika

Foto: ATA Images

Delije na utakmici Crvene zvezde i Radničkog iz Niša

Nagrada će biti izvođenje jedanaesterca kapitenu Milanu Borjanu, čoveku koji je toliko važnih penala kao golman Crvene zvezde odbranio...

 
Dođite na Marakanu, saznajte koliko vam je jak šut, osvojite majicu, bodrite fudbalere Crvene zvezde i vodite ih do nove pobede!
Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

A ukoliko vam je šut toliko jak, da niko neće tokom čitave jeseni uspeti snažnije da udari loptu nogom, bićete u prilici da izvedete penal, a na gol-liniji će vas čekati Milan Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading