SLOBODA MIĆALOVIĆ SE OPROSTILA OD MALE DANKE! Potresna objava slavne glumice (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u Srbiji ostala je u šoku nakon što su se obistinile crne sumnje o sudbini nestale devojčice.

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE OPROSTILA OD MALE DANKE! Potresna objava slavne glumice (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon deset dana potrage, stigla je vest da je Danka Ilić ubijena.Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora.

Javnost je ostala u šoku nakon tragične vesti, a na ovu priču niko nije ostao imun. Glumica Sloboda Mićalović se povodom ovog monstruoznog zločina oglasila na svom Instagram profilu i potresnom objavom oprostila se od malene Danke.

Uz crno-belu fotografiju ubijene devojčice, koja se smatra njenom poslednjom fotografijom nastalom uoči nestanka, Sloboda je napisala:

- Počivaj u miru! - stoji u objavi Mićalovićeve uz emotikone ruku sklopljenih u molitvu i slomljeno srce.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

Podsećamo, Danka Ilić je nestala 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

U potrazi za Dankom MUP Srbije organizovana je jedna od najopsežnijih potraga, u koju se uključio ceo region. 

Policija iz Bora juče je na mesto nestanka dovela službene pse koji su ponovo pretraživali teren, a nedugo nakon toga dovedena su i dva muškaraca koji su pokazivali teren, dok ih je policija snimala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading