DUBRAVKU MIJATOVIĆ SVI ZNAJU, ALI NJU NIKO! Ćerka popularne glumice izrasla je u pravu LEPOTICU, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

24.10.2021

09:07

Ćerka Dubravke Mijatović iz prvog braka pre 3 godine napunila je 18 godina, a tim povodom osvanule su fotografije, a malo ko je znao kako njena mezimica, zapravo izgleda.

ST/Vladimir Lukić

Dubravka Mijatović je bila u braku sa Marinkom Madžgaljem

Dubravka Mijatović majka je dve ćerke, ali kako svoj privatni život čuva daleko od očiju medija njene naslednice nikada nismo imali priliku da vidimo u javnosti. Glumica Dubravka Mijatović ima dva braka iza sebe, prvi sa Goranom Radakovićem, a drugi sa pokojnim Marinkom Madžgaljem. Ona je vrlo zaštitnički nastrojena prema njenim mezimicama, a tek skoro je otkriveno, kako njena ćerka Iva, zapravo izgleda.

Ćerka Dubravke Mijatović iz prvog braka pre 3 godine napunila je 18 godina, a tim povodom osvanule su fotografije te je postalo poznato kako izgleda. Ivu je inače,dobila u braku sa prvim suprugom, o kojem je retko kad pričala.

printscreen

Ćerka Dubravke Mijatović

Svima je jasno, da iver ne pada daleko od klade, te je sasvim jasno, zašto njena starija nasledica ovoliko neodoljivo liči na majku.

Komentari (0)

Loading