BOLNI JECAJI MILICE MILŠE! Glumica ZANEMELA od tuge nakon SMRTI kolege, ne može da se POMIRI sa tim da ga više NEMA!

Autor:

Zabava

15.10.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o glumčevoj preranoj smrti, potresla je ceo glumački svet, a jedna od njih je i Milica Milša, koja od bola ne može dođe sebi.

Republika

Foto: Youtube/ Igra sudbine

Milica Milša je skrhana bolom nakon vesti o glumčevoj smrti

Glumac Marko Živić, preminuo je u 49. godini, nakon što je hospitalizovan pre desetak dana, kada je otkriveno da ima korona virus.

Vest o glumčevoj preranoj smrti, potresla je kako ceo glumački svet, tako i Srbiju, koja je uzdala sve nade, da će naša legenda glumačka, uspeti da izađe na kraj sa opakom i smrtonosnom bolešću, koja je pored njega uzela i brojne druge kolege, poput Nenada Nenadovića.

Mnogi glumci ne mogu da dođu sebi nakon vesti o smrti, a jedna od njih je i Milica Milša, koja je gostujući na Kurir Televiziji otvorila dušu o gubitku poznatog glumca:

- Ovo je nepodnošljivo. U samo mesec dana izgubila sam dvojicu i prijatelja i kolega. Marka znam sigurno 20 godina, a sigurno i više. Zajedno smo bili u pozorištu i družili se. On je bio jako dobar čovek i pomagao je ljudima - priča Milica koja se prisetila anegdota iz rada.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sinoć je preminuo Marko Živić

Sarađivali su inače 20 godina, a pozorišna publika ih pamti kao skladan par na sceni. Milica je otkrila i kada su se poslednji put videli.

- Poslednji put smo se čuli i videli još u pozorištu. Od korone i kada se sve pozatvaralo nismo ni radili. Znala sam kako je i sve, ali čovek ne može da pomisli da se ovako nešto može desiti. Bila sam ubeđena da će se izvući. Uvek je bio nasmejan, imao je osmeh i smeh, uvek je bio pozitivan i to je širio oko sebe. Ja zaista ovo ne prihvatam, ne mogu da kažem zbogom Marku, sve me to guši - kaže Milica Milša kroz suze i dodaje da će Marko uvek biti tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading