MILICA MILŠA ZANEMELA OD TUGE NAKON VESTI O SMRTI NENADA NENADOVIĆA: Ne možemo da dišemo i govorimo od boli!

Autor:

Zabava

23.09.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša zanemela od bola nakon vesti o smrti Nneada Nenadovića!

Republika

Foto: Youtube/Novo jutro

Milica Milša zanemela od bola nakon smrti Nenada Nenadovića!

 

Prijateljica i koleginica Nenada Nenadovića iz serije “Igra Sudbine”, Milica Milša, za “Blic” kaže da je tužna i jedva dolazi do daha od boli nakon što je saznala vest o njegovoj smrti.

- Strašno. Toliko je sve strašno i neverovatno. Svi smo se nadali da će ovo pregurati - kroz suze priča Milica i dodaje:

- Ne možemo da dišemo i govorimo od užasa. Korona je u pitanju… Jednostavno ne mogu da govorim.

Glumac Nenad Nenadović preminuo je, podsetimo, u sredu, u 57. godini života, u Beogradu.

On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta "Boško Buha", a u 2015. godini i rekorder po broju predstava - u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ - arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading