NENAD NENADOVIĆ JE U SVOJOJ KARIJERI VODIO PREKO HILJADU EMISIJA: "Fazone i Fore" su voleli svi, OSTAĆE UPAMĆEN KAO NAJOMILJENIJI DEČIJI GLUMAC!

Autor:

Zabava

23.09.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Nenadović će ostati upamćen kao omiljeni dečiji glumac!

Republika

Foto: Youtube/Prva TV

Nenad Nenadović će ostati upamćen kao omiljeni dečiji glumac!

 

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini u Beogradu. On je nedavno oboleo je od opakog koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici, potvrđeno je Kurir iz pozorišnih krugova.

Nenad Nenadović, srpski glumac, rođen je 20. oktobra 1964. godine, u Beogradu. Mama Živka i otac Dragoljub jedva su izlazili na kraj sa njegovim nestašlucima. Bio je jako nemirno dete. Priznaje da je nekad čak postupao I nepristojno ukoliko je video da to ljude oko njega zabavlja.

Nenad Nenadović imao je samo trinaest godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Talentovano dete, glumilo je dečaka koji je branio čast svog oca, sveteći se Nemcima. Kanije Akademiju je upisao kod Minje Dedića i upao na njegovu poslednju klasu. Odmah nakon Akademije uspeo je da se zaposli u pozorištu.

 

Republika

Foto: youtube/rts

Nenad Nenadović je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece!

 

U pozorištu Boško Buha Nenad Nenadović je ostao do danas. Prva predstava koja ga je uvela u svet glume bila je baš u Buhi “Sve je dobro što se dobro svrši”. U ovoj predstavi glumio je nakon završene druge godine fakulteta. U ovu pozorišnu kuću Nenad Nenadović vratio se i posle završene akademije. Igrao je Mitra Šumadinca u predstavi “Crveni zatočenik”, koja mu je posebno legla, jer su njegovi iz tih krajeva. Uloge je imao u ostvarenjima kao što je “Uspavana lepotica”, “Dečko koji obećava”, “Iza kulisa”, “Gospođa ministarka”, “Petar Pan”, “Carica Milica”, “Zmaj od Jastrebca” i mnoge druge.

Dobijao je razne nagrade kad je bio mlad, kao što su Buhine nagrade , koje je dobio dve za “ Tri musketara” i “Princ – arkadna avantura”.

Kada kažemo dečiji glumac pomislimo na Nenada Nenadovića. U svojoj karijeri vodio je preko hiljadu emisija na televiziji. Dečije emisije za decu koje je vodio su “Zooteka”, “Pet shou”, “Fore i Fazoni”.. U emisiji Fore i Fazoni učestvovale su i njegove ćerke Jana i Mina.

Nenad Nenadović takođe ima svoju školu glume. Njegova škola glume bavi se decom i njihovim glumačkim talentom. Nada se da će neki od njih postati glumci ali pre sve trudi se da od njih napravi dobre ljude.

Nenad Nenadović u braku je sa Snežanom Nenadović, sa kojom ima dve ćerke Janu i Minu. Jana je završia nižu bletsku školu, a Mina baletsku školu “Lujo Davičo”. Supruga Nenada Nenadovića takođe je umetnica. Oboje su mnogo položili u vaspitanje svoje dece i kako Nenad sam navodi privatno najveće dostignuće su mu deca. Uće ih da se raduju kada neko uspe, da ne budu sujetne i zavidene, jer će jedino tako i same moći da uspeju i budu zadovoljne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading