POZNATO KADA ZVEZDA IZLAZI NA TEREN: Crveno-beli u ovom terminu nastavljaju borbu u Superligi Srbije!

Autor:

Sport

23.09.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde je od početka ove sedmice suočena sa silnim problemima, zbog čega je morala da odloži utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv Voždovca.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda nastavlja odbranu titule

U međuvremenu, Partizan je energično reagovao na ovakvu odluku najvećeg rivala, ali je i Zvezda ekspresno odgovorila komšijama sa druge strane Topčiderskog brda, dok se oglasio i predsednik Medicinske komisije FSS.

Ono što je sigurno jeste da će izabranici Dejana Stankovića do meča 2. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca u Razgradu, odigrati još jednu utakmicu u domaćem prvenstvu.

Crveno-beli će gostovati Novom Pazaru u 11. kolu Superlige, a taj duel je na programu u nedelju (15.55), prema ranije određenom terminu.

Iako je postojala mogućnost da se susret održi u subotu, zbog obaveze crveno-belih u Evropi, kako bi Stankovićev tim imao dan više u pripremama za okršaj sa bugarskim prvakom, to se neće dogotiti.

Ekipa Pazara je u sredu gostovala Radničkom 1923 u Kragujevcu gde su i poraženi rezultatom 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading