POSTAO SAM PESIMISTA, ZABORAVILI SU DA POSTOJIM! Bojan Perić je GLUMIO u hit seriji, a sada je ISPAO sa svih projekata!

Autor:

Zabava

21.10.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Perić je konačno otvorio dušu o razlozima, zbog kojih se retko pojavljuje na novim televizijskim projektima.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Bojan Perić totalno razočaran

Mladog i popularnog glumca, svi smo imali prilike da pratimo u nekoliko glumačkih projekata, ali je onda na iznenađenje svih totalno iščezao, a mlada glumačka nada tvrdi da je to ono što je u njemu probudilo veliko razočarenje.

Mnogi su sa nestrpljenjem očekivali nastavak filma o Džejmu Bondu, a jedan od njih je i Bojan Perić. Glumac kaže da je premijeru filma o tajnom agentu 007 „Nije vreme za umiranje“, sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi, čekao više od godinu dana. Sada je glumac konačno rešio da progovori o svemu o čemu je toliko dugo ćutao.

 Na pitanje vezano za nastavak popularne serije "Vojna akademija", Bojan, koji se inače i proslavio zahvaljujući tom projektu dao je poprilično iznenađujući odgovor:

 

 

- Stvarno ne znam. Ja nisam čuo da će biti nastavka - tvrdi glumac, a onda se i nadovezao na njegovo iznenađujući nestanak sa malih ekrana:

- Ne znam šta da vam odgovorim na ovo pitanje. Nisam odbijao uloge, ali su me izgleda zaboravili da postojim. Ma nije bitno! Naći će me neko drugi, ali sam zbog toga razočaran - istakao je Perić za Blic, ali je i priznao i da je počeo da ima drugačiji pogled na svet:

- Ja sam vam rekao da treba da izbegnem ovaj razgovor. Bukvalno je pesimizam na nivou - završava glumac izlaganje za Blic.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading