MARKO ŽIVIĆ U BORBI ZA ŽIVOT! Glumcu se stanje naglo pogoršalo: MOLIMO SE I NADAMO ČUDU!

Autor: Republika

Zabava

13.10.2021

09:58

Glumac Marko Živić već tri nedelje se bori sa obostranom upalom pluća koja je prouzrokovana koronavirusom, a uz to i bakterijskom infekcijom koja mu pogoršava već loše zdravstveno stanje.

ST/Nebojša Mandić

Marko Živić se bori za život

Glumac Marko Živić već tri nedelje se nalazi na bolničkom lečenju, a taman kada je izgledalo da mu se stanje poboljšava i skinut sa mehaničkog disanja, došlo je do naglog pogoršanja i Živić je ponovo priključen na mehaničko disanje i prebačen na A blok intenzivne nege gde se nalaze pacijenti u najtežem zdravstvenom stanju, prenosi Alo.

Pored obostrane upale pluća, Marko ima i bakterijsku infekciju koja mu ugrožava život, a utiče na prethodne zdravstvene probleme koje je imao.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - rekao je izvor pa dodao:

ST/Nebojša Mandić

Marko Živić pored obostrane upale pluća ima i bakterijsku infekciju

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze.

 

Komentari (4)

Loading
ЦСКА

13.10.2021 11:24

Не остави га, Боже! Помози му, молим Ти се🙏

Nale

13.10.2021 13:07

Neka se desi čudo i neka nam vrati Marka. Dužan nam je još dobrih uloga...