"OSEĆAJU SE TAKO BLAGOSLOVENO": Džastin Biber i Hejli OBNOVILI bračne zavete, odabrali ime za BEBU i uredili sobu za prinovu! NE ČASE ČASA!

Autor:

Zabava

10.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je u kom mesecu trudnoće je pevačeva izabranica.

"OSEĆAJU SE TAKO BLAGOSLOVENO": Džastin Biber i Hejli OBNOVILI bračne zavete, odabrali ime za BEBU i uredili sobu za prinovu! NE ČASE ČASA!

Foto: instagram/džastinbiber

Pevač Džastin Biber i njegova izabranica Hejli čekaju prvo dete, a lepe vesti objavili su sinoć na društvenim mrežama. Hejli Biber je objavila na Instagramu snimak na kom se vidi njen trudnički stomačić dok u venčanici od bele čipke obnavlja bračne zavete sa svojim suprugom.

- Oni će biti sjajni roditelji, a Džastin će biti veoma angažovan. Ovo će biti sledeći važan projekat za njega. Tako je uzbuđen što će odgajiti svoje dete - oduševljeno je rekao izvor magazina People.

 

 

Prema rečima neimenovanog izvora bliskog paru, Džastin i Hejli su već odabrali ime za bebu, a otkriveno je i da je Hejli u šestom mesecu trudnoće. Presrećni budući roditelji zato ne čase časa i odmah su se "bacili" na uređivanje sobice za prinovu.

Jedva čekaju da upoznaju bebu. Osećaju se tako blagosloveno. Takođe su se poneli veoma zaštitnički prema bebi od trenutka kada su saznali za trudnoću. Rano su podelili sa porodicom i bliskim prijateljima. Bilo im je veoma važno da to zadrže van očiju javnosti i samo uživaju koliko god je to moguće - objasnio je izvor.

Venčali su se 2019. godine i od tada važe za uzoran par koji uživa u ljubavi, a sada će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Njihova romantična veza započela je 2018. godine, a već naredne godine su se venčali. Oboje su često isticali koliko uživaju u braku i kako su jedno drugom najveća podrška.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading