JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Zapalila društvene mreže, a svi su zanemeli kada su shvatili o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović je sve iznenadila kada se jednog jutra pojavila plava na malim ekranima, a sada je ponovo iznenadila odlukom da se vrati u vatrenu crvenu boju, a svoje zadovoljstvo zbog ove promene nije krila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Joksimović se ofarbala

Voditeljka Jovana Joksimović bila je prepoznatljiva po svojoj vatreno crvenoj kosi, a onda je sve iznenadila kada se na malim ekranima pojavila ofarbana u plavo. Taman kada smo mislili da je promenama došao kraj, popularna voditeljka je odlučila da se vrati korak unazad i ponovo postane crvenokosa, čime se odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Ona je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom pokazuje novu boju kose, uz opis - povratak u crveno - a sa lica nije skidala osmeh i zadovoljstvo zbog ove promene.

Republika

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović se vratila u crveno

Ipak, poznato je da kada žena menja boju kose, to nije samo promena boje, već se nešto dublje krije iza svega, a da li je tako i u ovom slučaju ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading