SVIREPO UBIJENU DANKU ILIĆ OPLAKUJU I U CRNOJ GORI: Ovaj momenat na koncertu Marije Šerifović će vas naježiti!

Autor:

Zabava

07.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je zaustavila koncert, pa rečima rasplakala publiku.

SVIREPO UBIJENU DANKU ILIĆ OPLAKUJU I U CRNOJ GORI: Ovaj momenat na koncertu Marije Šerifović će vas naježiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Marija Šerifović

Najveća regionalna pop diva, Marija Šerifović, održala je svoj drugi koncert na turneji "Dolazi ljubav" u prepunoj Bemax Areni u Podgorici. Koncert je započela emotivnom numerom "Drugačija" sa svog novog albuma, a posebno dirljiv trenutak bio je izvođenje pesme "Dobar vam dan", posvećene ubijenoj devojčici Danki Ilić iz Bora.  Ovaj koncert označio je prvi put nakon 20 godina da je Marija nastupila u Bemax Areni, a publika je imala priliku da uživa u njenim najvećim hitovima.

Uprkos tragičnom događaju koji je obeležio potragu za nestalom Dankom Ilić, Marija Šerifović nije krila svoju emotivnu podršku i bol nakon saznanja o smrti male devojčice. Prethodno su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a javne ličnosti su apelovale na javnost tokom potrage za Dankom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Šerifović

 


Nakon tragičnog ishoda, Marija Šerifović se oglasila i izrazila svoj šok i bol putem društvenih mreža, postavivši stiker polomljenog srca na crnoj pozadini. Pevačica je obećala da će uskoro najaviti nove nastupe, nastavljajući da pruža podršku i angažuje se u regionalnoj muzičkoj sceni.

Inače, kao specijalni gost na koncertu, pridružio joj se Danijel Alibabić, sa kojim je izvela duet "Pola Sunca". Nakon uspešnog nastupa, Marija je najavila niz solističkih koncerata koji će se održati u različitim gradovima u narednom periodu, uključujući Slavonski Brod, Kragujevac, Cirih i Skoplje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading