VODITELJKA ŽESTOKO NAPALA ŽIKU ZANU ZBOG ODUZIMANJA DECE NJENOJ SESTRI: Najveći OLOŠ na estradi, on OČAJAN: NEKA MI BOG OPROSTI!(FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jadranka Jevtić iznela je niz optužbi na račun Žike Zane.

VODITELJKA ŽESTOKO NAPALA ŽIKU ZANU ZBOG ODUZIMANJA DECE NJENOJ SESTRI: Najveći OLOŠ na estradi, on OČAJAN: NEKA MI BOG OPROSTI!(FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Voditeljka Jadranka Jevtić iznela je niz optužbi na račun Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana, rekavši da je najveći ološ na estradi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žika Zana

Naime, ona je na svom ''Fejsbuk'' profilu napisala da je došlo vreme da iznese pojedine detalje o Žiki javno, te otkrila da je Živanović svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Jadranka Jevtić objava na Fejsbuku

Povodom ovoga se oglasio i Žika koji je rekao da je sve to bilo veoma davno, ali da se seća svega što se dogodilo.

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na šta se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika za “Blic”.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading