ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA POKAZALA DEČKA: Voditelj dobio ZETA, a ima čudnu naviku sa Mašom! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Maše Memedović pravi je dasa, a otkriveno je i šta zajedno vole da rade.

ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA POKAZALA DEČKA: Voditelj dobio ZETA, a ima čudnu naviku sa Mašom! (FOTO)

Foto: Youtube.com pritnscreen

Voditelj Jovan Memedović, pored burnog života, važi za ponosnog tatu prelepe nasledice Maše Memedović, koja svojom lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Međutim, Maša je odlučila da se ne eksponira toliko u javnosti, ali je od oca nasledica slična interesovanja i talente. 

Republika

Foto: RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal

Jovan Memedović

 

Izuzetno uspešna u svom poslu, ali daleko od javnosti, Maša se odlučila da bude iza kamere, pa se trenutno bavi fotografijom, a njen život oduvek je bio tema u medijima. Na društvenim mrežama lepa Maša nije toliko redovan gost, pa svaki put kad objavi neku fotografiju pratioci naprave haos u komentarima, hvaleći njen izgled. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Memedović i Bogosav Apostolović

 

Inače, preko posla, ćerka poznatog voditelja našla je i emotivnog partnera, koga je s početka krila od javnosti, sve do nedavno, kada ga je zapravo i pokazala na Instagramu. Maša Memedović u emotivnoj vezi je sa filmskim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ćerka Jovana Memedovića, Maša Memedović sa dečkom Bogosavom

 

Po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži, može se zaključiti da je Maša i te kako srećna pored Bogosava, jer ne skida osmeh sa lica, a kako su oboje ljubitelji prirode, vrlo često se upuštaju u prirodne avanture, u kojima zajedno uživaju. Uglavnom ne objavljuju zajedničke fotografije, a i kada se uslikaju, uvek ističu prirodu i pejzaž oko njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading