SEKA ALEKSIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI: Nakon GODINU I PO dana čekanja, pevačica i Veljko skaču od radosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić podelila je na Instagramu srećne vesti, a njen suprug Veljko Piljkić ne može da sakrije radost.

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI: Nakon GODINU I PO dana čekanja, pevačica i Veljko skaču od radosti! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Pevačica Seka Aleksić sa pratiocima na Instagram profilu podelila je srećne vesti, nakon godinu dana čekanja u dom estradne umetnice došla je ogromna radost. Naime, poznato je da Seka svake godine ima jedan od najlepših ukrašenih domova, a kako je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, redovno objavljuje porodične fotografije sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom u praznično ukrašenom domu. 

 

 

Poznato je da je Seka izuzetno pobožna hrišćanka i da svoje naslednike uveliko uči da trebaju biti što bliže Bogu, pa je tako samo dva dana pred najradosniji praznik, Božić, iz doma pevačice odjeknula srećna vest. 

 

 

Pevačica je pre godinu i po dana poručila ručno izrađenu ikonu ,,Tajne večere", a sada je konačno stigla u Staru Pazovu, u dom Piljkić Aleksić. Seka ne krije sreću i radost, pa je odmah pokazala pratiocima i gde je namenila da ikona stoji u pporodičnom domu. 

 

 

Jakov i Jovan na fotografijama nisu skidali osmeh sa lica, a poznato je da Seka izuzetno voli božićne radosti, pa baš za ovaj ppraznik pripremi specijalitete u kojima uživaju zajedno sa Veljkovom i njenom porodicom u Staroj Pazovi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Lela

05.01.2022 15:24

Bravo Seko,svaka čast.

Odgovori 28 3
Djole

05.01.2022 17:22

Sta taj radi u zivotu,sem sto ga izdrzava zena.

Odgovori 16 4
Ceca

06.01.2022 16:40

Seka i deca su prelepi. Svaka čast za sve. Sve je lepo i drago mi je što Seka mnogo poštuje naše pravoslavne običaje. Što je za pohvalu. Decu i treba učiti od malena da vole crkvu, Boga, običaje i da se tome raduju. Tako će i oni kad odrastu da rade kao i njihovi roditelji.