TUKAO JE I MALTRETIRAO DEVOJKE: Isplivale ŠOK tvrdnje o UHAPŠENOM reperu!

Autor:

Zabava

05.01.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je odjeknula vest da je reper Uroš Radivojević uhapšen, isplivali su neki nepoznati detalji iz njegovog života.

TUKAO JE I MALTRETIRAO DEVOJKE: Isplivale ŠOK tvrdnje o UHAPŠENOM reperu!

Foto: youtube.com/printscreen

Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero uhapšen je danas u Beogradu kako saznaje Kurir.

Rođen je u Kostolcu, a prvu pesmu je snimio sa samo 12 godina, a počeo je ozbiljno da se bavi muzikom tri godine kasnije. 2015. godine se našao na kolaborativnom albumu Hip Hop mreža, a 2018. godine je izdao svoj prvi album.

Reperu ovo nije prvi susret sa policijom jer je politička aktivistkinja Nina Stojaković nedavno na svom Tviter nalogu otkrila da je reper zlostavljao njenu sestru Lidiju, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Reper Numero

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Влајко

05.01.2022 11:26

Пет година тешког рада у Ресавском руднику ... па да се кретен опамети !