NOŽEM HTELA DA JE ISKASAPI: Jelenu Golubović napala KOMŠINICA iz zgrade, već je bila u PRITVORU! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Jelena Golubović doživela je jezivu traumu kada ju je napala komšnica, koja je nožem htela da je iskasapi.

NOŽEM HTELA DA JE ISKASAPI: Jelenu Golubović napala KOMŠINICA iz zgrade, već je bila u PRITVORU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1

Rijaliti zvezda Jelena Golubović potpuno se povukla iz medija, a mnogi spekulišu da je doživela veliki debakl u karijeri, zbog čega je odlučila da stavi tačku na javni život. Međutim, i dalje je popularna među fanovima rijalitija, a mnogi su zaboravili njenu veliku traumu koja joj se desila pre tri godine. Naime, kako su tada pisali beogradski mediji, Golubovićevu je u zgradi napala komšnica sa nožem, u nameri da je povredi, što je nju izbezumilo. 

 

 

Tada, još uvek živa, Jelenina baka je ostala zatečena i u šoku, a u tom trenutku imala je 94 godine. Porodica se i te kako potresla, a Jelena je do detalja opisala jezivu scenu, koja je ličila baš po američkim horor filmovima. 

 

 

- Nikako sam, mislim ne znam kako da budem. Ja mucam. Žena je došla sa nožem i napala me. Ona je bila u pritvoru. Baka mi plače ceo dan danas. Baka od 94 godine mi kaže: "Ja ću svuda da idem sa tobom". Svi plaču. Mama celu noć nije spavala, ja sam spavala dva sata. Cela zgrada nije spavala. S tim što je pola zgrade na našoj strani, a pola na njenoj - priča Jelena Golubović za Pink.rs i nastavlja:

 

 

- Nas dve smo pričale. Drugarica i ja na terasi. Leto je, sto stepeni... Oko dva smo pričale na terasi. Pritom, meni je opet pukao glas. Tiho smo pričale. Ja sam sa drugaricom ono kao: "Šta ima novo?". Sišla sam kod Tijane (drugarice) po tabletu, jer me je boleo stomak i tako je krenuo razgovor. I onda je izašla komšinica i rekla: "Da li vi imate vaše stanove?", gde ću u dva ujutru da idem na sto stepeni? Da sedim pod klimom? Nisam sedela na njenoj terasi. I meni pukne film i kažem joj: "Bolje ti je da se smiriš, jer znam da si prijavljivala moju majku za hostel svaki dan, a ja ću reći i da imaš usvojeno dete" i ona meni: "Ubiću te, kunem ti se". Kad je izletela... Ona ne priča sa mojom majkom godinu dana i prijavljuje je. Onda je njen muž izleteo i verovatno bi mi glavu rašrafio da nije došla policija.... Sa nožem je izašla, razumeš to? Tiho smo pričale - u šoku govori Jelena Golubović za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading