OČEVA SMRT JE RANA KOJU NOSIM CEO ŽIVOT: Relja Popović progovorio o majci i PROŠLOSTI, otkrio da li mu je FARUK BEGOLI biološki roditelj! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović, vrsni pevač progovorio je o prošlosti i očevoj smrti, a onda se dotakao i perioda nakon što je izgubio majku.

OČEVA SMRT JE RANA KOJU NOSIM CEO ŽIVOT: Relja Popović progovorio o majci i PROŠLOSTI, otkrio da li mu je FARUK BEGOLI biološki roditelj! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač i reper Relja Popović javnosti je postao poznat u muzičkom dvojcu ,,Elitni odredi", nakon čega je uplovio u ljubavni odnos sa Nikolijom Jovanović, sa kojom je osnovao porodicu. Izuzetno talentovani mladić, pored muzike, veliku ljubav gaji i prema glumi, a već nekoliko puta se ostvario i na tom polju. 

Relja vrlo retko priča o svojim roditeljima, poljubratu i odrastanju, ali je nedavno u jednoj emisiji ogolio dušu pred milionima i otkrio sve o majci Zoji Begoli, inače jedna od najpoznatijih balerina. Sa suzama u očima i knedlom u grlu, Popović je otkrio sve o njegovoj povezanosti sa Farukom Begolijem i da li mu je on biološki otac. 

 

 

Kada je moja majka umrla novinari su pisali da je Faruk Begoli moj otac i pravili konstrukcije da želim da sakrijem albansko poreklo, što je van pameti. Ja ljude delim na dobre i loše, ne po nacionalnosti - ističe Relja, čiji otac Srđan Popović bio sportski novinar.

Najveći deo života proveo je u “Večernjim novostima”, gde je radio i moj ujak, mamin brat. Bio je veliki navijač “Partizana”, što dugo nisam znao, ali sam od malena gajio veliku ljubav prema KK “Partizan”. Inače, poslednju noć pre smrti proveo je družeći se sa fudbalerima “crno-belih”, koji su dan kasnije igrali neku važnu utakmicu.

 

 

- Mama mi je pričala da sam je na sahrani oca jednog mog druga pitao kome je teže – njemu koji je izgubio tatu sa 14 godina ili meni koji sam tada imao godinu i po. Teško je odgovoriti na to pitanje. Da li je ikad lako preboleti odlazak nekog ko ti znači? Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim oca. To je rana koju nosim ceo život.

- Moja majka je bila jedna neverovatna žena. I u suludim vremenima inflacije, iako je imala malu platu, uspevala je da Miša i ja ne oskudevamo. Možda nisam mogao da dobijem patike koje su nosila neka druga deca, ali je u kući uvek vladala ljubav. Iz ove perspektive gledano, koliko god da nam je nešto falilo, ništa nam nije falilo.

 

 

Sudbinsku prekretnicu Relja je doživeo sa 18 godina, kada je sticajem nesrećnih okolnosti upucan u stomak. Operacija je trajala četiri sata i život mu je danima visio o koncu.

Kada sam prvi put video mamu u bolničkoj sobi, imao sam utisak da je za tri dana ostarila deset godina. Iako suštinski nisam bio kriv, to me je mnogo pogodilo Od tada, pa sve do njene smrti, 2017. godine, nikada više je nisam nasekirao. Bio sam dobar sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading