SVAKA MAJKA BI GA ZA ZETA POŽELELA: Sin Natalije i Sanija Trik Fx je PRAVI FRAJER, devojke lude, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija i Sani Trik Fx su svoju ljubav uspeli da sačuvaju, a iz njihovog braka se rodio sin Dejan, koji je slika i prilika njegovog prezgodonog oca.

SVAKA MAJKA BI GA ZA ZETA POŽELELA: Sin Natalije i Sanija Trik Fx je PRAVI FRAJER, devojke lude, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bračni brat i jedan od napopularnijih densera na našoj estradi Natalija i Sani Ibraimov poznatiji kao grupa Trik Fx su izuzetno ponosni roditelji sina Dejana. Mnoge devojke kako sa estrade, tako i van uzdišu za Dejanom, želeći da on bude baš njihov frajer.

 

 

Iako je svojevremeno kuburio probleme sa viškom kilograma, Dejan danas izgleda poput glumaca iz španskih sapunica. Izdefinisano i isklesano telo, visok i crn, sve što svaka devojka želli za sebi. Dejan je odlučio da ne krene putem estrade, već se proslavio u sportu, tako da je danas jedan od traženijih trenera.

 

 

Svakodnevno obaveštava pratioce na društvenim mrežama o svojim treninzima i koliko vremena provodi u teretani. Mišići i isklesan stoma Dejanov Instagram profila. Ljubavni život Dejan ne eksponira na društvenim mrežama, jer je svoju ljubav prema sportu i teretani razvio u biznis, pa je odlučio da privatna dešavanja sačuva izvan očiju javnosti.

 

 

Devojke prosto lude za ovim šarmantnih i zgodnim momkom, a Sani i Natalija uvek ističu koliko su ponosni na sina, koji nije krenuo lošim putem, šta više, izrastao je u pravog momka, koji je vaspitan i kulturan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading