HALID MUSLIMOVIĆ PREKINUO UŽIVO PROGRAM ZBOG LJUBAVNICE: Pevač se uključio i suočio se sa Sonjom Bašić! SKANDAL U EMISIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Halid Muslimović odlučio je da se uključi uživo u program, nakon što je njegova bivša ljubavnica iznela niz tvrdnji na njegov račun.

HALID MUSLIMOVIĆ PREKINUO UŽIVO PROGRAM ZBOG LJUBAVNICE: Pevač se uključio i suočio se sa Sonjom Bašić! SKANDAL U EMISIJI! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Sonja Bašić, inače bivša ljubavnica pevača Halida Muslimovića bila je gošla u emisiji kod voditeljke Jovane Jeremić u Novom jutru. Ona je tom prilikom ispričala sve o tome kako je bila maltretirana od strane pevača, pa je on odlučio da se uključi uživo u program i suoči se sa Sonjom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sonja Bašić i Jovana Jeremić

 

Halid je osuđen zbog prebijanja svoje nekadašnje ljubavnice, a ovom prilikom uživo u programu tvrdio je da su njene reči neistine, zbog čega se emisija pretvorila u pravi rijaliti program.

- Više je on bio ljubavnica nego ja. On je presudu dobio i kaznu. Bila sam sigurna da neće dobiti zakonsku kaznu, međutim to smo stavili an viši sud i sad čekamo. On je meni dužan oko 80 hiljada evra. On jednostavno iskorišćava žene. Prolazi mu ta manipulacija. Piše svašta, on je konstantno na viberu otkako ustane i to su sad razne žene širom sveta - priča Sonja Bašić u emisiji Novo jutro kod Jovane Jeremić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sonja Bašić

 

Nakon njenih reči u program se uključio i sam pevač, kako bi se obračunao sa bivšom ljubavnicom, koja je kao svedoka u emisiju dovela i jednu ženu, koja je tvrdila da joj pevač duguje novac. 

- Ja sam sa mojim mužem postala žrtva, jer smo hteli kao prijatelji da pomognemo Halidu, što je on na kraju ružno upotrebio. Priča kako preko njega hoćemo popularnost, ja sam žena od 50 godina. Ja ne tražim nikakvu popularnost, tražim samo da se meni moje pare vrate. On je od nas uzeo nekih 50 hiljada - kaže Hamdžićeva.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sonja Bašić, Jovana Jeremić i Halid Muslimović

 

- Prvo da se zahvalim što ste me pustili. Gospođa laže, sve što je rekla, od reči do reči. Hvali se da ste jeftini, gospođo Jeremić. Ona je natempirala i na sve načine pokušavala da nađe do nalaza lekarskih da bih ja bio u zatvoru, ona bi sama sebi slomila ruku. Ona će posle ovoga pobeći u Australiju, nema adrese na kojoj se može tužiti. Ja sam dugo ono što jesam. Pre par dana me zamolila da je oženim da prekine sudove. Tražila je kamatare, to sam odbio. Ona meni duguje oko 12.000 evra, ta Aza. Aza mi je dužna jer sam joj pravio kuću. Čist sam u svim postupcima, CIA je to dokazala. Ona voli da se pojavi tu u emisiji, da se dotera, da kaže da joj je Jeremićka prijateljica - pričao je Muslimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading